Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Energetic Womb Healing

 

Energetic Womb Healing®
Wordt (weer) je eigen heerseres

Speciaal ontwikkelt voor de vrouw. Een veilige en diephelende methode van Brenda Wielders die jouw dichter naar jezelf brengt en je liefde voor jezelf laat bloeien. Stralen komt van binnen uit.

Soms zie je een vrouw waarvan je denkt. "Wauw, wat straalt zij, en dat wil ik ook"
Deze vrouwen hebben de levensvreugde in zichzelf gevonden en zijn van zichzelf, hun vrouw zijn en lichaam gaan houden.
En dat zie je! Maar ook zij hebben hun isseus en hart (d) moeten werken om te zijn waar ze staan. In contact met zichzelf. Dit contact met jezelf brengt je de zaden voor innerlijke vrede, rijkdom en geluk.

Doordat de zij de mannelijke en vrouwelijke (kundalini) aspecten in zichzelf weer in balans hebben gebracht. En dat kan deze Energetic womb healing jou ook geven.
Voor de vrouw die meer vanuit haar innerlijke kracht wil leven. Regie wilt over haar leven. Wilt leren te vertrouwen op haar lichaam en haar zelf.

Wil jij staan als vrouw, vriendin, moeder, zus, innerlijk kind en alles wat te maken heeft op het gebied van durven zijn en durven leven. Wil je loslaten wat je ooit overkomen is, wat jou tegen houdt om te zijn. Problemen met relaties oplossen. Regie nemen over je lichaam, je lichaam weer in nemen en voelen wat er in je beweegt en deze beweging volgen naar innerlijke vrijheid en geluk? Zodat je weer mag en kunt genieten van het leven.

Het mooie is dat je meteen jouw fysieke voorouderlijn heelt. Alles wat je op DNA cellen geërft hebt van je moeder, vader, oma's, overgroot oma's, etc.

Deze reeks van drie consulten is speciaal ontwikkelt voor baarmoeder heling en is geschikt voor iedere vrouw en wordt geheel op jou afgestemd.
En helpt jou opweg naar meer levensvreugde, meer regie en stalen van binnen naar buiten.

1. Het eerste consult gaan we aan de slag met de directe obstakels, Door klank en openen van geblokkeerde meridianen op fysiek niveau.

2. Tweede consult gaan we energetisch verleden helen, en je energie naar het nu brengen. Losmaken. Verleden is ook fysieke voorouder lijnen helen. Patronen en obstakels verwijderen.

3. Derde consult is de initiatie of the womb. De heilige initiatie die voortgebracht is uit de Zuiderlijke Peru, Inca traditie.

4. Vierde consult is de afronding en de bekroning van je proces waarin we offeringen vanuit de natuur doen. Sjamanistische vorm van creatiekracht inzetten en helen.

 

- Vind je aanraking lastig?
- Heb je lastige thema's met mannen?
- Moeite met seksualiteit?
- Heb je een kindje verloren of miskraam gehad?
- Ben je in de overgang?

- Ben je ongewenst aangeraakt of misbruikt?
- Ben je moeder, maar voel je dat je jezelf kwijtraakt in het gezin?
- Of zit je teveel vast aan je gezin?
- Heb je moeite met loslaten?
- Heb je moeite om je te binden?
- Heb je moeite om te aarden?
- Ga je gauw weg van jezelf en laat de ander overheersen?
- Ben je hormonaal snel uit balans, of heb je last van PMS?
- en meer........

Afhankelijk van de behoefte en jouw vraag kunnen de consulten iets afwijken.
Omdat jij hierin jouw eigenheid en pad bewandelt.
Voor vragen hierover kan je mailen naar info@livingjoy.nl

 

 

Ja ik wil heel graag de womb healing >>

 

 

Tarieven >>

 

 

© Copyright 2015 – Living Joy | Zalmkolk 6 | 8017 PA Zwolle | (038) 4660868 | info@livingjoy.nl

^