Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

 

Healing & Reading

Behandelingen

LivingJoy betekend levende vreugde. 
Tijdens een Healing & Reading wordt er gewerkt op ziels- en zijns niveau in de energetische velden van de aura waardoor de energie stroom in het emotionele, lichamelijke en energetische velden de ruimte krijgt om beter te worden en in balans te komen. Dit doen we liggend of zittend. 
 
Je aura wordt opgeschoont en in balans gebracht.
en daarna worden Chakra’s en de energiebanen worden in balans gebracht.
Na een consult voelt een cliënt zich vaak lichter en staat meer in contact met zichzelf, waardoor hij/zij de ruimte voelt om onopgeloste zaken te verwerken en een plek te geven. Zowel in materiele- en fijnstoffelijke zin. Maar ook ontkom je niet aan verdieping in jezelf, waardoor je door lagen van bewustzijn/verwerking gaat.
Wanneer je dit toe laat heb je van binnen uit blijvend resultaat, waardoor je weer stappen kunt nemen om verandering in je leven te brengen.

Een consult is volledig persoonlijk afgestemd. Veelal heeft iemand meerdere consulten nodig om de volledigheid ervan te ervaren. We stemmen dat samen af. Wat heb jij nodig en wat is mogelijk. 

Verandering?

Meeste mensen zijn bang voor verandering. Dat is jammer want vaak is het noodzakelijk om uit vast zittende patronen die zich in je leven manifesteren in een gevoel of lichaam aan te pakken.
Zodat je weer vrij kunt stromen naar innerlijke vrede, gezondheid en geluk.

Veranderingen kunnen zijn
- op fysiek niveau waarin gezondheid en zelfhelend vermogen van je lichaam weer aangewakkert wordt.

- Geestelijk en emotioneel niveau waarin je leert gevoel, gedachten en emotie te onderscheiden en los te koppelen uit gedrag waardoor je inzicht krijgt.

- Energetisch bewustwording is het bewust zijn van je energie en je zelfhelend vermogen. Daarmee ook meesterschap kunt ontwikkelen over jezelf en jouw gedrag.


Brenda werkt vanuit de verbinding met kosmische en aardende energie, de natuur elementen, kristallen en resonantie d.m.v. klank. Daarin kunnen overledenen naar voren komen of gidsen. 
Tips en oplossings gerichte adviezen komen aan bod.

Een healing is voor iedereen toegankelijk met geestelijke en onbegrepen lichamelijke klachten.
Of dient als ondersteuning naast de reguliere zorg.

Je kunt o.a. denken aan verwerking en omgang met:

Bovenstaande klachten zijn natuurlijk een kleine opsomming van symptomen.


Ik wil graag een consult, maar vind het ook spannend.


Dit stukje is geschreven voor jij die toch even iets meer wilt weten :)
Je mailt of belt voor een afspraak. John Kenter (man van Brenda) doet de agenda.
Je krijgt formulieren opgestuurd via de mail met vragen voor gegevens. Als je deze antwoord en instuurt scheelt dat tijd tijdens het consult.

Eenmaal voor de Milarepa Toren aan de zalmkolk 6. Een rond gebouw met 5 etages.
doet Brenda de deur open. De rustgevende geuren van wierook komen je tegemoet.
Je komt binnen. Hangt je jas op en doet je schoenen uit.
Je gaat mee naar de behandelruimte op de eerste etage. Daar kan je eventueel ook naar het toilet. De ruimte is warm en rustig ingericht. Je ziet er klankschalen en gongen staan.
Je gaat zitten en Brenda schenkt als je wenst thee of water voor je in. Je neemt even de ruimte om ' aan te komen'. Brenda vind het belangrijk dat jij je op gemak voelt en ze kan deze sfeer ook makkelijk voor je neer zetten. Soms met wat grapjes. Of als het je hoog zit met een luisterend oor. Omdat Brenda 'Voelt' en ' Ziet' weet ze je te geven wat je op dat moment nodig hebt. Meestal krijg je meteen een reading, maar soms ook niet. Dat is volledig afhankelijk van wat nodig is en hoe "Vol' je zit.

Je mag vraagstukken meenemen, maar veelal heeft Brenda de ervaring dat de vraagstukken een klein onderdeel zijn van een groter geheel. Dus er kan iets anders uit komen waar je veel meer aan hebt om er mee aan de slag te gaan.

Ja ik maak graag een afspraak per mail

 

Tarieven >>

 

 

Hulp bij Hoogsensitiviteit (HSP)

 

Twijfel je of je hoogsensitief bent? Of ben jij je juist bewust van alle emoties van omgeving en zeer gevoelig voor geluid, prikkels en energie van anderen. Maar weet je daar niet zo goed mee om te gaan? Of misschien zie je aura's, heb je 'contact' met overledenen maar weet jij je geen raad? Druk jij jouw 'gaves' weg vanuit een ontwetend gevoel van angst. 

 

Met reading, healing en klank kan Brenda je helpen om dichter bij jezelf te komen en te leren jezelf te beschermen voor invloeden van buitenaf. Ook kan zij je helpen om erachter te komen of jij HSP'er bent.

 

Het mooie is dat klank een spiegel is waardoor jij jezelf en je patronen beter leert kennen. Doordat het je in de energie en chakra's reinigt.

 

Daarnaast kom je ook bij Brenda bij een proffessional op gebied van paranormale ervaringen en sensitiviteit.


Ja ik maak graag een afspraak per mail

© Copyright 2015 – Living Joy | Zalmkolk 6 | 8017 PA Zwolle | (038) 4660868 | info@livingjoy.nl

^