Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Over Brenda Wielders

Mijn naam is Brenda Wielders en heb het rijkdom om moeder van 3 geweldige jonge kinderen te zijn. Die mij veel leren.
Ik werk in mijn Praktijk LivingJoy vanaf 2007 waarin ik ben begonnen als Healer & Reader.

Als kind ervaarde ik het leven anders dan de meesten mensen, waardoor ik altijd dacht in een droomwereld te zijn. Mijn liefde voor de natuur is intens groot.
Maar ik kwam erachter dat het geen droom wereld was, maar voor mij een werkelijkheid.
Een aangeboren gave vanuit familie die ik kan inzetten om andere mensen (zoals jij) met eigen vraagstukken op weg te helpen naar innerlijk geluk.
Muziek en tonen intrigeerde mij altijd. Ik zong als kind altijd al mijn eigen liederen en taal waar ik rustig van werd. Later begreep ik dat het channeling was. Helend voor de mensen en het collectief.

Zo ben ik opgeleid door diverse leraren. Ik begon mijn pad vanuit boeddhistische inslag en heb meditatie geleerd van Dingenman Boot in Zwolle, waar ik ook diverse retraites heb genoten. Ik geef vanaf 2007 Yoga meditatie cursussen in de Milarepa Toren, waarin ik de cursisten de energetische inslag van chakra's en meditatie leer. De zelfhelende vorm. Energetisch bewustzijn.
Later begreep ik pas dat mijn visie sterk weg had van de Tibetaanse boeddhistische manier van les geven.

De afgelopen jaren heb ik trainingen gevolgd bij Inca Sjamanen en heb diverse noordamerikaanse sjamanen bezocht. Zo ben ik diverse sjamanistische ceremonien gaan geven die ik geleerd heb, maar ook 'channel'.  Waaronder de nog altijd de "Volle maan ceremonie" en " Zweethutten".
Zo heb ik diverse vrouwen en mannen geholpen en ondersteund in hun bewustwording.
Ik voel een sterke verbinding en connectie met diverse leraren over de wereld.

Op dit moment ben ik in de leer bij een goede vriend en leraar Peter Gouw op gebied van klankwerk. En voel mij persoonlijk op dit moment het meeste thuis in de Tibetaanse Leer van Lama Gangchen.
Waarin zelfheling en klank samen komt. Maar ook zeker mijn connectie met de Forest en de inca sjamanen uit Peru is niet weg te denken.
 
Vanuit mijn eigenheid van zijn, levens lessen, en als leerling van het leven weet ik in mijn consulten mijn heldere vermogens in klank een plek te geven.
En neem ik de energetische Psychologie van de Chakra's en Aura's mee, waardoor je ook genoeg stof mee krijgt om met jezelf aan de slag te gaan.

 

 

Ik wil graag een afspraak maken voor een consult >>

 

 

© Copyright 2015 – Living Joy | Zalmkolk 6 | 8017 PA Zwolle | (038) 4660868 | info@livingjoy.nl

^