Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Op Maat training

 

Op Maat Training / Sweatlodge in Sound

 

Het is mogelijk om voor jou een op maat afgestemd Sound sweatlodge (zweethut) te ondergaan.
Of met je kind of je partner. Er kunnen hiervoor verschillende redenen voor zijn.
De klanken en het zweten helpt je om op diepere lagen van jezelf te komen. Je te verbinden met de natuur en haar levens energie.
Zeer transformeren, verhelderent en een ware cadeau aan iemand of jezelf.

Bijvoorbeeld van een kleine opsomming: 

- Persoonlijke Transformatie
- Relatie versterken verbinding (2 personen)
- Menstruatie, Overgang en vrouwelijke thema's.
- Doorbreken van oude patronen, inzicht in levens keuzes en Spirituele ontwikkeling.
- Band versterken met je kind/baby


De sound zweethut van je vraagt je dicht bij jezelf te komen, daardoor ervaar je een sterk helend effect.
Je lichaam gooit alle afvalstoffen eruit, waardoor je lichaam en bewustzijn een reset kunt ervaren. Daarnaast helpt Brenda je te focussen op dat geen wat jij komt loslaten en jezelf weer komt toe eigenen. 

De zweethut is een helend reinigings ceremonie die in verschillende culturen gebruikt wordt. De Hammam bij de Grieken is een voorbeeld hiervan. Wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Het zweten en de warmte zorgen voor een reinigend effect, spirituele inzichten

De ceremonie begint vanaf dat je binnen komt. Je krijgt de tijd om te aclimatiseren en een kop thee te drinken. Daarna begin je met de voorbereidingen voor jouw/jullie ceremonie onder leiding van Brenda Wielders. Zij coacht en begeleid jou op fysiek en energetisch niveau naar inzicht met het Thema waarvoor jij gekomen bent.

Werkzaamheden als hout bij elkaar leggen, dekens over de hut etc. doe je ook zelf. Het leert je  de waarde van ceremonie en in te zien dat elke handeling in verbinding met jezelf staat.
Wanneer alles gedaan is begint de steenceremonie waarin jij de intenties inblaast. Deze Stenen worden heet gemaakt door het vuur. Het vuur staat voor de schepper/mannelijke en de zweethut voor de baarmoeder/schildpad. De energetische verbinding tussen deze twee en de intenties in de stenen die jouw voorouders vertegenwoordigen zorgen voor een sterk helend effect binnen in de lodge. Tijdens dat de stenen heet worden maak jij jouw gebeden in vorm van gebedzakjes waarin je Tabak en gebeden verwerkt.

Je gaat de hut in, met een omslagdoek. Je bent vrij deze tijdens te ceremonie om te laten.

 

Na de ceremonie nuttig je jouw maaltijd en help je mee om de zweethut plek weer op te ruimen.

Tijden (houd er rekening mee dat het uit kan lopen)
10 tot 18u
16 tot 22u


Ja ik wil heel graag meer informatie
>>

 

 

Tarieven >>

 

 

Op Maat Training

Het is mogelijk om een speciaal voor jou een op maat training te krijgen.
Zo is er een bepaalde vaardigheid waar jij meer inzicht in wilt.

Kan bijvoorbeeld Reading of Healing zijn. Of misschien wil jij leren je stem te gebruiken op helende manier. En meer in contact met je meesterschap staan. 
Of wil je meer contact maken met de natuur en vaardigheden leren om heler in je te laten ontwaken. Technieken die jij jezelf eigen wilt maken.

Bij een op Maat training neem jij je vraag stukken mee. Brenda werkt energetisch en zet daarin opdrachten, meditaties en klank in om jou te helpen meer grip te krijgen op je vraagstukken.
Dat wat je komt leren. 

Tarieven >>

© Copyright 2015 – Living Joy | Zalmkolk 6 | 8017 PA Zwolle | (038) 4660868 | info@livingjoy.nl

^