Online studeren en ontwikkelen
bij de nieuwe klank coach academie

Online leren is nooit zo leuk geweest als bij de nieuwe klank coach academie. Ontdek en integreer de kracht van klank en resonantie.
Je heb je eigen academie platvorm waar jouw trainingen staan.
Je kan gratis in de BLIJE community en zoek gelijk gestemden.

De online trainingen

NU GRATIS voor jou
‘ZING JEZELF LICHTER IN 7 DAGEN’ MANTRA CHALLENGE
t.w.v  € 97,- 

√ Meer contact met je stem

√ Meer in verbinding met je hart.

√ 7 mantra’s en hun betekenis

√ Een opdracht voor elke dag.

√ 7 mails in je mailbox

√ 7 uitgebreide chant filmpjes

√ Gratis toegang tot de academie

 

Mijn aanbod
Ik help jou graag bij de stappen om meer in balans te komen.
Zodat jij je (weer) verbonden voelt met jouw natuur.

Energetisch resonantie trajecten

De nieuwe klankcoach academie

Hi, ik ben Brenda Wielders
Ik ben een ondernemende, nuchtere hoog sensitieve vrouw met passie voor klank.  Mijn humoristische kijk in het leven zorgt voor luchtigheid. Mijn jaren lange ervaringen in het werken met mijn passie voor energie en klank heeft mij overtuigd dat klank de essentie van heling vertegenwoordigt. Ik heb hier afgelopen 14 jaar duizenden mensen mee geholpen en geïnspireerd.

Ik ben moeder, dochter van, zus van, vrouw, vrouw van en vriendin. Ik schilder, zing, dans, crëer vanalles en geef sjamanic ceremoniën. Ik werk voornamelijk met vrouwen die hun stem en authenciteit willen vinden. Vrouwen die op zoek zijn naar hun diepere waarheid om te gaan staan. Om weer te connecten met hun lichaam en wie zij zijn. Zichzelf weer mooi te vinden en te genieten van hun leven. Maar zeker ook mannen zijn welkom!

Mijn missie is om spiritualiteit in haar eenvoud de wereld in te brengen, zodat iedere vrouw haar eigen taal verstaat. En durft te kiezen voor haar intuïtie en haar gevoel, zodat de levensenergie in vreugde naar buiten kan stromen (LivingJoy)