Livingjoy opleidingen in sound healing & praktijk
Bel naar 038-4660868 of mail naar info@livingjoy.nl

Cursus Element & Chakra (basic)

Cursus Element & Chakra (basic)
15 mei 2018 Living Joy
Wanneer:
6 september 2018 @ 19:30 – 21:30
2018-09-06T19:30:00+02:00
2018-09-06T21:30:00+02:00
Waar:
Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PA
Kosten:
275 euro

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Cursus Element & Chakra
Basic

Wil jij meer energie? En wil jij meer in contact staan met je lichaam en helder zijn in je geest. Tools voor het dagelijkse leven die je zelf kunt inzetten om de waanzin van de dagelijkse dag om te buigen. Wil jij voelen hoe energie voelt, en je energetisch ontwikkelen waardoor je intuïtie sterker wordt. En jij meer in contact komt met je pure zelf.

Dan is deze cursus iets voor jou. Een mooie ontdekkingstocht. Je opent een waanzinnige wereld voor jezelf van vrijheid en rust die absoluut uit jouw binnenste voortkomt, door de balans te ontwikkelen. Dit is een cursus van 15 lessen. Je leert jezelf energetisch te reinigen en meditatie technieken om je balans tussen hoofd, hart en gevoel te ontwikkelen. De balans is nodig als basis ondergrond voor spiritueel bewust worden.

Tijdens deze cursus leer je contact te maken en te werken met de 5 elementen en chakra’s binnen in je lichaam

 Water
 Wind
 Ether
 Vuur
 Aarde

Dat doen we door diverse meditatie technieken, mantra’s, mudra’s, gebruik van klank ( stem) en lichamelijke chi oefeningen die je helpen je Lichaam, geest en Spirit in balans te brengen. Ook zal er gewerkt worden met intentie en rituelen. Dan kan je denken aan de krachtige vuurritueel en waterritueel.

Door je bewust te zijn van de elementen betreedt je daarmee de heiligdom en rijkdom binnen in jezelf. Jouw persoonlijke mandala. Wordt ook wel de Sacred space genoemd.
Binnenin deze mandala kan je bewust worden en de potentie in jou laten bloeien. Wat binnen in jou zit naar buiten te brengen en te laten groeien tot een blijvende verandering.

Je leert daardoor je energie systeem te managen op een zachte en liefdevolle manier en leert je innerlijke processen te verzachten en gedachten & energie te reinigen.
Daardoor leer je steeds beter omgaan met emoties en gevoelens door deze te zien als een mogelijkheid tot groei.

Deze cursus wordt gegeven door John Kenter & Brenda Wielders

 

Totaal: € -
Ik heb een vraag over de cursus of betalingen.