Wanneer:
19 januari 2020 @ 13:30 – 16:30
2020-01-19T13:30:00+01:00
2020-01-19T16:30:00+01:00
Waar:
Vijverlaan 15 Nieuwleusen
Kosten:
45
Contact:
Brenda Wielders
Helende dans meditatie

Helende dans meditatie,

We werken met de heilige ruimte, klanken, energie, meditatie dans en geur.

Een all in pakket voor een ware beleving voor het connecten met jouw pure zelf en jouw intentie voor het nieuwe jaar. Neem je fysieke lijf mee in jouw nieuwe wereld en intentie💗

Dans jij jezelf het nieuwe jaar in? Hoezo 1 Januari is dan toch al geweest? Ja zeker! Maar de hele wereld is pas half februari het nieuwe jaar in (Tibetaanse-Chinese nieuwjaar Losar)

Deze dans staat in teken van het nieuwe jaar. Jouw intentie voor het jaar 2020.

Ria Suyderhoud en Brenda Kenter bundelen de krachten en energie samen tot een mooie helende dans meditatie geïnspireerd door de trancedans.
Jij mag kiezen of je met ogen dicht danst of niet.

Ria neemt jou mee in de dans en meditatie. Haar professionaliteit, haar zachtheid en sterke intuïtie zet ze in voor een sterke en juiste begeleiding in jouw dans. Je komt in contact met je lichaam, jouw energie veld, jouw chakra’s, jouw grenzen, jouw wereld, jouw volledig ZIJN. De verbinding met jezelf aan te gaan en vanuit daar de ruimte te laten ontstaan. Alles wat er innerlijk in je beweegt in jouw dans tot uiting te brengen.
Zodat je volledig in contact komt met je lichaam en de dans van je lichaam te laten zijn, zodat jij jouw geest en je ziel en al wat speelt in je leven de ruimte kunt geven.

Voor, tijdens en na jouw dans meditatie wat je een innerlijke dynamische meditatieve reis kunt noemen neemt Brenda jou mee in de geuren en natuurbeleving van natuur klanken. Na afloop begeleiden we jou om veilig te liggen en ontvang je heerlijke helende klanken bad door Brenda Kenter.

De resonanties van de klank maken jou open en ontvankelijk om de heling van de dans dieper te laten zakken en om weer goed terug te komen.
De Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen, de drum, de gong en diverse oosterse instrumenten en haar heldere helende stem van Brenda worden kunnen je naar innerlijke werelden brengen van vrede, heling en ontspanning. Je mag opladen, je mag volledig zijn.
Na afloop krijg je een kopje thee en de mogelijkheid om te delen. Of in stilte te zijn en naar huis te gaan.

Kussens en matjes zijn er. Neem wel een dekentje mee.

Datum: Zondag 19 Januari 2020
Tijd: 13:30 tot 16:30
Investering: 45euro
Aanmelden of vragen: info@livingjoy.nl (Brenda) of info@riasuyderhoud.nl (Ria)
Plaats: Nieuwleusen