Energetisch praktijk Zwolle. Healing, Reading & Klank.
Bel en mail voor een afspraak 06-47137683 or info@livingjoy.nl

Volle Maan Zweethut ( Gemengd)

Volle Maan Zweethut ( Gemengd)
21 november 2018 Living Joy
Wanneer:
19 januari 2019 hele dag
2019-01-19T00:00:00+01:00
2019-01-20T00:00:00+01:00
Kosten:
100 euro
Volle Maan Zweethut ( Gemengd)

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Volle maan
Zweethut
(Gemengd)

Rondom de energie van volle op maan 19 Januari 2019 geven Déliana Spits en Brenda Wielders een zweethut ceremonie. 

AANMELDEN of informatie: info@milarepatoren.nl of deliana@soundofrigpa.nl

We gaan het pad naar binnen en maken een reis van transformatie en innerlijke vrijheid via de adem, klankwerk en het gebruik van onze stem. 

Daar waar loslaten en wedergeboorte ontvouwt. Waar loslaten is, komt ruimte voor nieuwe creaties. Nieuwe ideeën. Een onuitputtelijke levensenergie die duurzame (blijvende) verandering in werking zet.

Wat is een Zweethut:

Een zweethut is een oud indiaans ritueel waarin er hete stenen in een met dekens overdekte koepel van wilgentakken worden gelegd. Dit symboliseert de baarmoeder. Er wordt gewerkt met de elementen. De stenen worden voor dat ze in de zweethut worden gelegd heet gemaakt door het vuur, wat staat voor kracht en levensenergie. Het vuur die wordt bewaakt door de vuurhoeder en de zweethut zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We maken gebruik van alle windrichtingen die de heilige ruimte presenteren en van de elementen Aarde, water, vuur, lucht en ether. Alles wat we doen tijdens de ceremonie heeft een betekenis en verbinden we met het hart, het universum en de aarde. D.m.v. gebeden.

Een zweethut wordt gebruikt voor lichamelijke en energetische reiniging. Zowel op fysiek, energetisch en spiritueel niveau.

Samen met de groep zorgen we voor de opbouw van de dekens op de hut en zorgen we voor het hout. Dit is een fysieke voorbereiding voor het feest (in de hut). 

Je gaat samen met andere vrouwen de hut in , bloot en/of met een omslagdoek een voor een en je zoekt je eigen plek. 

De zweethut heeft 4 rondes van ongeveer een uur. Het lijkt heel lang maar dat is het niet, want de hut is tijdloos. Tijdens de zweethut zullen Déliana en Brenda je begeleiden. Dat gebeurd door meditatie, afstemming in klank, stemgeluiden, trommel, ratels, klankschalen etc.

Wanneer de zweethut klaar is, stap je met vernieuwd de zweethut uit. Samen geniet je van het eten wat ieder heeft meegenomen om te delen. Na afloop ruimen we alles samen op. De ceremonie is afgelopen wanneer alles is opgeruimd. Aan het einde sluiten we af en ga je naar huis.

Déliana Spits en Brenda Wielders zijn gepassioneerde Soundhealers en jaren ervaren in het werk met groepen en individueel. Zowel met mannen als vrouwen. Beiden hebben een praktijk waarin ze zowel van diverse sjamanistische vormen en boeddhistische achtergrond mensen helen om de verbinding met de natuur en in zichzelf weer te voelen. 

De zweethut wordt gegeven op de Hobbitstee in Wapserveen

Praktisch:

Lokatie: http://www.dehobbitstee.org/

Van: 10:00u t/m 21:30u

Kosten: 100eu (incl. soep, versnaperingen)

Aanmelden: info@milarepatoren.nl

Lokatie: http://www.dehobbitstee.org/
(incl. soep, versnaperingen, syllabus, initiatie)

Totaal: € -
Ik heb een vraag over de cursus of betaling.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*