LivingJoy

Voor resonantie & klank therapie.

Mijn verhaal in een notendop.

 Hoi ik ben Brenda, ik ben moeder van drie kinderen en cadeau moeder van 4. Daarnaast ben ik cadeau oma.
Ik ben hoog sensitief en neem de wereld anders waar dan de meesten. Ook paranormale ervaringen zijn bij mij niet vreemd. Er komen steeds meer mensen die bewust worden en meer gaan voelen. Deze mensen die in hun zoek tocht naar innerlijke rust en hun diepere zelf help ik hier bij.

Ik kom uit een vrij lastig familiesysteem.  Maar een zeer muzikale gezin, waarin veel (karmatische banden) opgeruimd moest worden. De diepte punten waren ook echt heel diep, en de hoogte punten heel hoog. Je zou kunnen zeggen dat ik opgegroeid ben met een vrije geest. Als gezin hebben we een bourgondische of zigeuners mentaliteit en zijn erg gesteld op onze vrijheid. Verbinden met de wereld om mij heen is een enorme uitdaging geweest. Als gezin van 5 hadden we het niet gemakkelijk. Mijn zus kreeg een zwaar ongeluk en mijn broer ging het verkeerde pad op. Dit zorgde voor veel onveiligheid en stress in het gezin. 

In combinatie met mijn muzikale opvoeding en hoog sensitiviteit in dit maatschappelijke systeem was voor mij een enorme uitdaging en eigenlijk niet te doen. Dit heeft in mijn pubertijd zich geuit in tegendraads en radicaal gedrag. Ik heb een heftige depressie gehad. En op ben in mijn zoektocht alles kwijt geraakt. Mijn relatie, mijn (gekochte) huis, mijn hondjes, mijn vrienden, mijn werk en Inclusief mijzelf. 
Ik was volledig naakt.

Ik heb ervaren hoe ik mijn leven kon creëren maar ook hoe vast overtuigingen en patronen in mijn DNA zaten gegrift. Later in mijn heling werk kwam ik erachter dat ik een bijna dood ervaring heb gehad in de buik van mijn moeder. Dit verklaarde mijn aantrekkingskracht naar de dood. Ik hing als het ware tussen 2 werelden.

Ik heb een periode gekend dat ik verlangde naar Thuis die ik niet hier vond. Ik vond niet mijn weg op aarde tussen de mensen. Ik reis graag naar de diepere werelden van mijn ziel. Maar de ervaringen in mijn leven leerde mij dat ik mijn blessings mocht omarmen.

Tot het moment dat ik zwanger werd van mijn 1e kind veranderde mijn innerlijke wereld. Dat was niet gemakkelijk.
De bevalling was traumatisch en ik verloor bijna mijn kindje.
Daarna kreeg ik een post-partum depressie die te maken had met hormonale schommelingen en de trauma van de bevalling.

Kort erna was ik zwanger van de 2e en verloor ik mijn lieve neefje bij zijn geboorte, een goede vriend, en mijn beste vriendin. Ik leefde in een bubbel, wilde niet leven maar ook weer wel. Dit resulteerde dat ik mijzelf meer ging onderzoeken.
De grote vraag, hoe voel ik mij thuis in mijzelf?

Toch bracht in de moeilijke tijden het leven veel synchroniciteit op mijn pad. Mijn zoontje werd precies een jaar later geboren op het sterfdag van mijn neefje.

Omdat ik geen voeding haalde uit het leven, en erg zoekende was naar mijn geluk, ben in de leer gegaan bij sjamanen en boeddhistische leraren om te leren om gaan met mijn emoties en mijn geest. Om mijn heldere vermogen te zien als waarneming en hoe vertroebelt dit kan zijn. In alles, was muziek en klank wat er altijd voor mij is geweest. Mijn stem en de mogelijkheid om onszelf te helen met klank. 

Ik begon meer het spel te leren van verbinding. Nu inmiddels zie ik de aarde als een uitdaging. Voel ik mij thuis in mijzelf. Ik besef ook dat we allemaal uitdagingen hebben in ons leven, maar dat de manier, waarop we kijken naar onszelf de uitdaging kan kleuren. Zowel in negatieve en positieve zin.

Mijn missie is om anderen die op zoek zijn naar zichzelf de hand te bieden. Om spiritualiteit op een geaarde manier over te brengen. Om dienstbaar te zijn aan zij die willen luisteren naar hun innerlijke stem en dat nog spannend vinden.
En….om wijsheid en mijn muziek te delen, omdat ik geloof dat klank de meest belangrijke healings vorm van de toekomst is.