Livingjoy opleidingen in sound healing & praktijk
Bel naar 038-4660868 of mail naar info@livingjoy.nl

Agenda

Op deze pagina vindt je de agenda van zowel LivingJoy & Milarepa Toren. Kijk ook eens op de site van Milarepa Toren

aug
15
do
Medicine Voice (4 daagse zomer retreat) @ Milarepa Toren
aug 15 – aug 18 hele dag
Medicine Voice (4 daagse zomer retreat) @ Milarepa Toren

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Medicine Voice
Zomer retreat 2019

Na een groot succes afgelopen jaar geven we in de zomer van 2019 weer een medicinevoice retreat.

Wil je meer diepgang in het werken met je stem? Wil je de kracht van energetisch heling leren in te zetten in het werken met je stem en klankschaal op de aura en chakra’s. En waar jouw mogelijkheden liggen?

Dit is je kans deze zomercursus 4 dagen bij te wonen. Deze cursus gaat in het nieuwe jaar een volledige opleiding worden.

Het zijn 4 mooie én intensieve dagen, waarin je ondergedompeld wordt in de helende kracht van je eigen stemgeluid, je energetisch werken met klank.

Je stem en ademhaling is een uniek instrument met eigen geluid en resonantie die je altijd bij je draagt. Jouw stem kan je inzetten voor heling voor jezelf en anderen, waarin je jezelf de ruimte biedt alles te laten ontstaan wat er in je zit.

Wanneer je door de emotie lagen van je bewustzijn heen breekt en verandert, zal je stem mee veranderen. De mindere mooie klanken (wat het in wezen niet is) zijn een uiting van wat er binnen in je chakra’s en je energie systeem gebeurt. Een mooie manier om je bewust te worden van je ademhaling en eigen stem geluid.

Het gaat hierom de stem als spiegel van je ziel. Als alles op elkaar afgestemd is ervaar je een helende universele kracht van diepe vrijheid van je stem. Je gaat ervaren dat dit instrument een veel groter bereik heeft dan dat je je kan bedenken. Mits je bereid bent om jezelf te helen. Door pijnstukken heen te gaan.

Onverwerkte of vastzittende emoties en gevoelens worden bevrijd, waardoor zich een oerkracht ontwikkelt. Deze oerkracht helpt je te voelen dat je stem geluid veel groter is dan jij je kunt voorstellen, jij één wordt met jezelf en de omgeving. Je wordt één met de levensenergie.
Vanuit daar ontstaat channeling en energetisch werk. En dat vergt oefening, geduld en focus.

Niet vanuit de wil en het ego, die ook zeker hun standpunt innemen,  zullen zich laten horen en je gaat ze tegen komen. Het gaat er om hier liefdevol naar te kijken en ze vanuit mededogen om te zetten in basisvertrouwen in het werken met je stem en jezelf. Als een helend instrument, zodat je deze kunt inzetten voor jezelf en voor anderen. Via je stem heb je een poort om je chakra’s te helen en je levensenergie te laten stromen.

Muzikaliteit gaat het hier niet om, want ieder mens heeft een helend stemgeluid in zich.
Aan een stem kan je ook precies horen waar je zit in emotie en waar je nog aan kunt werken. En dat met behulp van de klankschaal. Je medicijn klankschaal.
Deze klankschaal gaat jou helpen de focus te houden op je stem en spiegelt jou. Dat wordt jouw kindje, waar je goed voor mag zorgen. Een hulp middel om de focus te blijven behouden en de energiestroom van binnen naar buiten gelijkmatig te houden.

Wat leer je:
– Kracht van Mantra
– Energetisch Reinigen van de ruimte.
– Stem healing op de Chakra’s & zelfheling
– Ademhaling – Stem(her)kenning
– Klank & Lichaamsbewustzijn
– Stembeheersing
– Vrije stem gebruik
– Meditatie
– Elementen Leer / klankmedicijn
– Reflectie Klank & Stem
– Stem & Klankschaal

Wat kan je na deze cursus:
– Technieken in het energetisch werken met je stem in combinatie met je klankschaal
– Openen/sluiten/reinigen en werken met de sacred space en basis van de elementen.
– Intuïtief zingen en afstemmen op je ziel en ziel van de ander.
– Stem gebruiken op de chakra’s.
– Vrije intuïtieve zang
– Basis werk met stem en klankschaal
– Mantra’s

Uiteindelijk geldt met alles dat oefening kunst baart:) Genoeg stof om verder te kunnen 🙂

Docente: Brenda Wielders & Déliana Spits (www.soundofrigpa.nl)

Aanmelden en vragen via info@livingjoy.nl
www.milarepatoren.nl

Datum: 15,16,17,18 Augustus
10:00u/21:00u m.u.v. Zondag (11:00 tot 16:00)

– Cursus Medicine voice 545,-
Inclusief:
– Ontbijt vr, za, zo
– lunch do, vr, za, zo
– diner do, vr, za,

– Versnaperingen
– Thee & koffie en sap
– Syllabus
– Certificaat

Cursusprijs is exclusief:
– Medicine klankschaal € 150
– Overnachting (zie hieronder)

In deze cursus werken we met traditionele klankschalen die geselecteerd zijn

Er zijn twee bedden beschikbaar in de MilarepaToren. (€ 15 per nacht)

Dakterras (overdekt) kan er ook geslapen worden onder meerprijs van € 8 per nacht. Matrasje en slaapzak zelf meenemen.

Bij mooi weer kan er eventueel een tentje in de tuin gezet worden voor € 8 per nacht.

Totaal: € -
Ik heb een vraag over de cursus of betalingen.
okt
12
za
Volle Maan Zweethut (Vrouwen) @ Zorg boerderij Sterrenland
okt 12 hele dag
Volle Maan Zweethut (Vrouwen) @ Zorg boerderij Sterrenland

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Volle maan
Zweethut
(Vrouwen)

Met Volle maan op 13 Oktober 2019 geven Déliana Spits en Brenda Wielders een zweethut ceremonie voor vrouwen. Een prachtig moment om je vrouwelijk ten volste ervaren. Je lichaam in ceremonie te eren en je contact te verdiepen met jezelf en moeder aarde.

AANMELDEN of informatie: info@milarepatoren.nl of deliana@soundofrigpa.nl

We gaan het pad naar binnen en maken een reis van transformatie en innerlijke vrijheid via de adem, klankwerk en het gebruik van onze stem. 

Daar waar loslaten en wedergeboorte ontvouwt. Waar loslaten is, komt ruimte voor nieuwe creaties. Nieuwe ideeën. Een onuitputtelijke levensenergie die duurzame (blijvende) verandering in werking zet.

Wat is een Zweethut:

Een zweethut is een oud indiaans ritueel waarin er hete stenen in een met dekens overdekte koepel van wilgentakken worden gelegd. Dit symboliseert de baarmoeder. Er wordt gewerkt met de elementen. De stenen worden voor dat ze in de zweethut worden gelegd heet gemaakt door het vuur, wat staat voor kracht en levensenergie. Het vuur die wordt bewaakt door de vuurhoeder en de zweethut zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We maken gebruik van alle windrichtingen die de heilige ruimte presenteren en van de elementen Aarde, water, vuur, lucht en ether. Alles wat we doen tijdens de ceremonie heeft een betekenis en verbinden we met het hart, het universum en de aarde. D.m.v. gebeden.

Een zweethut wordt gebruikt voor lichamelijke en energetische reiniging. Zowel op fysiek, energetisch en spiritueel niveau.

Samen met de groep zorgen we voor de opbouw van de dekens op de hut en zorgen we voor het hout. Dit is een fysieke voorbereiding voor het feest (in de hut). 

Je gaat samen met andere vrouwen de hut in , bloot en/of met een omslagdoek een voor een en je zoekt je eigen plek. 

De zweethut heeft 4 rondes van ongeveer een uur. Het lijkt heel lang maar dat is het niet, want de hut is tijdloos. Tijdens de zweethut zullen Déliana en Brenda je begeleiden. Dat gebeurd door meditatie, afstemming in klank, stemgeluiden, trommel, ratels, klankschalen etc.

Wanneer de zweethut klaar is, stap je met vernieuwd de zweethut uit. Samen geniet je van het eten wat ieder heeft meegenomen om te delen. Na afloop ruimen we alles samen op. De ceremonie is afgelopen wanneer alles is opgeruimd. Aan het einde sluiten we af en ga je naar huis.

Déliana Spits en Brenda Wielders zijn gepassioneerde Soundhealers en jaren ervaren in het werk met groepen en individueel. Zowel met mannen als vrouwen. Beiden hebben een praktijk waarin ze zowel van diverse sjamanistische vormen en boeddhistische achtergrond mensen helen om de verbinding met de natuur en in zichzelf weer te voelen. 

De zweethut wordt gegeven op de Zorgboerderij Sterrenland in Twello (tussen Deventer & Apeldoorn)

Praktisch:

Van: 10:00u t/m 21:30u

Kosten: 100eu (incl. soep, avond eten & versnaperingen)

Aanmelden: info@milarepatoren.nl

Lokatie:
Zorgboerderij Sterrenland
Meermuidenseweg 19b
7391 TD Twello
www.sterrenland.com

Totaal: € -
Ik heb een vraag over de cursus of betaling.
dec
21
za
Intuitief Leiderschap ~ Werken met de TuningFork @ Milarepa Toren (zwolle zuid)
dec 21 – dec 22 hele dag
Intuitief Leiderschap ~ Werken met de TuningFork @ Milarepa Toren (zwolle zuid)

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Misschien is dit iets voor jou. Een weekend van verbinding en bewust zijn. Leren over klank en hoe jezelf energetisch schoon te houden. Na de cursus ga je met genoeg stof naar huis waar je thuis mee aan de slag kan. Praktisch en toepasbaar. En zal je merken dat je steeds beter bij jezelf kunt blijven en je grenzen voelt, zonder dat de dingen zich te veel mengen met de omgeving.

Leer zelf te werken met de Tuning Forks om jezelf energetisch te beschermen voor invloeden van buitenaf. Door aura en chakra reiniging technieken bij jezelf toe te passen met de stemvorken. In deze training leer je van de ervaringen vanuit de praktijk in energiewerk van Brenda. Daarin leer je punten uit de acupressuur op een nog dieper niveau met klank en resonantie voor jezelf in te zetten. Je ondersteund daarmee je lichaam op emotioneel fysiek & energetisch niveau.Jij krijgt je eigen TuningForks. Deze gebruiken wij voor energetische reiniging van je eigen aura en chakra’s. Daarbij leer je ook te werken op je eigen lichaam met acupressuur punten (drukpunten)
Daarmee laat je de energie banen die meridianen worden genoemd in het lichaam nog beter stromen. Waarmee je bewustzijn en lichaam met elkaar verbindt en je immuunsysteem versterkt. Het is een zeer snelle en effectieve manier om jezelf en jouw lichaam te leren kennen.
Meridianen zijn verbonden met chakra’s en ook verbonden met de organen in het lichaam.
En het mooie is, je kunt het zelf doen!• Jouw immuunsysteem versterkt
• Je voelt je sterker en gezonder
• Je wordt helderder in je hoofd
• Je wordt je steeds bewuster van je lichaam, je geest de wereld om
jou heen en in jou. (Spiritueel ontwaken)
• Bent steeds sneller in het nu
• Je gaat steeds beter voelen wat bij jou hoort en wat niet.
• Je kunt sneller keuzes maken of loslaten
• Meer berusting en zelfliefde en daarmee ook meer zelfreflectie.Wat leer je:
• Werken met de TuningForks
• Jouw Aura reinigen
• Jouw Chakra’s reinigen
• Ruimtes reinigen/windrichtingen
• Chakra leer
• Luisteren & klank voelen.
• Juiste ademhaling en afstemming met je lichaam & meditatie
• Acupressuur op de meridianen
• Intuïtieve bewustzijn op diepere lagen

Intuïtief leiderschap wordt ook gegeven op:

7 & 8 Juni 2019
20 & 21 december 2019

Voor meer informatie/vragen stuur een mail naar info@livingjoy.nl

Praktisch:

Van: 11:00u t/m 17:00u

Kosten: 535 euro (incl. stemvorken, syllabus, soep & versnaperingen)

Aanmelden: info@milarepatoren.nl

Lokatie cursus:

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PA Zwolle
www.milarepatoren.nl

Totaal: € -
Ik heb een vraag over de cursus of betaling.
dec
22
zo
Intuitief Leiderschap ~ Werken met de TuningFork @ Milarepa Toren (zwolle zuid)
dec 22 – dec 23 hele dag
Intuitief Leiderschap ~ Werken met de TuningFork @ Milarepa Toren (zwolle zuid)

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Misschien is dit iets voor jou. Een weekend van verbinding en bewust zijn. Leren over klank en hoe jezelf energetisch schoon te houden. Na de cursus ga je met genoeg stof naar huis waar je thuis mee aan de slag kan. Praktisch en toepasbaar. En zal je merken dat je steeds beter bij jezelf kunt blijven en je grenzen voelt, zonder dat de dingen zich te veel mengen met de omgeving.

Leer zelf te werken met de Tuning Forks om jezelf energetisch te beschermen voor invloeden van buitenaf. Door aura en chakra reiniging technieken bij jezelf toe te passen met de stemvorken. In deze training leer je van de ervaringen vanuit de praktijk in energiewerk van Brenda. Daarin leer je punten uit de acupressuur op een nog dieper niveau met klank en resonantie voor jezelf in te zetten. Je ondersteund daarmee je lichaam op emotioneel fysiek & energetisch niveau.Jij krijgt je eigen TuningForks. Deze gebruiken wij voor energetische reiniging van je eigen aura en chakra’s. Daarbij leer je ook te werken op je eigen lichaam met acupressuur punten (drukpunten)
Daarmee laat je de energie banen die meridianen worden genoemd in het lichaam nog beter stromen. Waarmee je bewustzijn en lichaam met elkaar verbindt en je immuunsysteem versterkt. Het is een zeer snelle en effectieve manier om jezelf en jouw lichaam te leren kennen.
Meridianen zijn verbonden met chakra’s en ook verbonden met de organen in het lichaam.
En het mooie is, je kunt het zelf doen!• Jouw immuunsysteem versterkt
• Je voelt je sterker en gezonder
• Je wordt helderder in je hoofd
• Je wordt je steeds bewuster van je lichaam, je geest de wereld om
jou heen en in jou. (Spiritueel ontwaken)
• Bent steeds sneller in het nu
• Je gaat steeds beter voelen wat bij jou hoort en wat niet.
• Je kunt sneller keuzes maken of loslaten
• Meer berusting en zelfliefde en daarmee ook meer zelfreflectie.Wat leer je:
• Werken met de TuningForks
• Jouw Aura reinigen
• Jouw Chakra’s reinigen
• Ruimtes reinigen/windrichtingen
• Chakra leer
• Luisteren & klank voelen.
• Juiste ademhaling en afstemming met je lichaam & meditatie
• Acupressuur op de meridianen
• Intuïtieve bewustzijn op diepere lagen

Intuïtief leiderschap wordt ook gegeven op:

7 & 8 Juni 2019
20 & 21 december 2019

Voor meer informatie/vragen stuur een mail naar info@livingjoy.nl

Praktisch:

Van: 11:00u t/m 17:00u

Kosten: 535 euro (incl. stemvorken, syllabus, soep & versnaperingen)

Aanmelden: info@milarepatoren.nl

Lokatie cursus:

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PA Zwolle
www.milarepatoren.nl

Totaal: € -
Ik heb een vraag over de cursus of betaling.