[spb_divider type=”thin” text=”Go to top” top_margin=”0px” bottom_margin=”30px” fullwidth=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Ceremonie & Inwijding
(Personal)

Wil je een diepgaande verandering? En inzicht?
Je kunt een reading & healing doen of een ceremonie. Met of zonder inwijding. Brenda geeft regelmatig ceremonie op dagen of avonden afgestemd op de maancyclus en kosmische energie.

Maar ook is mogelijk om een speciaal voor jou een op maat ceremonie te doen.  Ceremonie wordt voor heel veel ingezet. Voor afsluiten van bepaalde periodes voor bijvoorbeeld, nieuw huis, reiniging huis, menstruatie, verbinding, relatie breuk, voorouder….noem maar op
Een ceremonie is een langdurige intensieve healing, waarbij je zelf je heldere energie ontwikkelt en inzet. En om dat op een mooie manier te doen helpt Brenda jou daarbij. Tijdens ceremonie werken we met de elementen uit de natuur en de klank in de heilige ruimte.

Zo is er een bepaalde vaardigheid waar jij meer inzicht in wilt. Of je wilt heling voor je gezondheid of situatie. Dan is dit iets voor jou.

Ceremonie en healing helpt je energetisch te reinigen. In je aura en je chakra’s. Banden door te breken met energie van anderen. Trauma verwerking. Vergeving en veel meer.

Inwijding

Een ceremonie kan gepaard gaan met een inwijding wanneer dat belangrijk of nodig is. Dit is een energie overdracht.  Je kunt het zien als een soort extra paspoort tot een vaardigheid die al in je zit tot ontplooiing te laten brengen. Een inwijding geeft je de zaden tot groei. Maar jij zal het water moeten geven. Zo werkt dat ook met ceremonie of een inwijding. Het helpt je om geblokkeerde energie in je weg te halen.

Brenda heeft vele sjamanistisch technieken uit de Inca (Peru) en Noord-Amerikaanse traditie eigen gemaakt. De combi met klank en reading maakt het extra krachtig, zij weet de juiste punten in je te raken.

Een kleine opsomming van mogelijke inwijdingen,
– Munay Ki inwijdingen
– Womb Blessing inwijdingen
– Reiki en meer….

De agenda wordt regelmatig bijgewerkt. Dus houdt deze in de gaten voor de ceremonie. En als je persoonlijk contact wilt voor een ceremonie mail dan naar info@livingjoy.nl

[sf_button colour=”accent” type=”standard” size=”standard” link=”/contact” target=”_self” icon=”fa-check” dropshadow=”no” rounded=”no” extraclass=””]Ja, ik wil graag meer informatie[/sf_button] [/spb_text_block] [spb_recent_posts display_type=”standard” carousel=”no” item_columns=”3″ item_count=”3″ category=”ceremonie-inwijding” offset=”0″ posts_order=”DESC” excerpt_length=”20″ fullwidth=”no” gutters=”yes” button_enabled=”no” pagination=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]