Livingjoy opleidingen in sound healing & praktijk
Bel naar 038-4660868 of mail naar info@livingjoy.nl

"Listen to de sounds of silence, then you will feel your existence"

Bedrijven

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།


Welkom bij LivingJoy
bedrijven

“Team in company”

Samen maken wij verschil. Het is mogelijk om ons uit te nodigen voor een training op maat voor bedrijfsfeesten, teambuilding, teamuitjes.
In samenwerking met John Kenter & Brenda Wielders. Verzorgen wij een complete business workplan waarin we uw personeel meenemen om persoonlijke skills en doelgerichtheid binnen het bedrijf te verbinden en versterken. BUSINESS EMPOWERMENT

Denk aan vuurlopen, pijlen breken,

 

SAMEN CREËREN WE EEN MOOIERE WERELD.
” Peace Sounds will give Peace mind, Peace thoughts, Peace hour, Peace day, Peace weeks, Peace month, Peace year, Peace year after year,  Peace sleep, Peace dreams, Peace Life, Peace life after life”
~ Lama Gangchen Rinpoche ~

 

Waar ligt LivingJoy?
LivingJoy ligt in Zwolle – Zuid en is mede eigenaar van boeddhistisch meditatie centrum Milarepa Toren. LivingJoy werkt holistisch en geeft healing consulten d.m.v. resonantie, klank en aura reading.
De boeddhistisch sjamanistische (healing met natuur elementen) visie die is verankerd in de chakra psychologie zal je zeker terug vinden bij LivingJoy. Cursussen, trainingen en opleidingen op gebied van Meditatie, Mantra’s, Klank en zelfontwikkeling kan je vinden op de site van Milarepa Toren.

 

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Wie zijn wij

Brenda Wielders
པད་མ་བདེ་ཆེན།

Mijn naam is Brenda Wielders. Ik ben de grondlegger van LivingJoy.
Ik ben geboren met extra scherpe zintuigen wat ze in onze cultuur HSP noemen. Dat betekend dat ik het dagelijkse leven intenser waarneem dan de gemiddelde mens. Ik kom uit een ondernemers familie. Op mijn 19e was ik leiding gevende in een restaurant. Op mijn 24e levensjaar heb ik bedrijfs meditatie gegeven binnen de Belastingdienst. Daarna werd ik moeder en ben ik mijn werkzaam heden binnen mijn praktijk verder gaan uitbouwen.

Mijn passie in het werken met mensen, organisaties en groepen komt voort uit mijn interesse in de psyche, cheometrie en energie van de mens, plant & dier. Ik leer elke dag van elke ontmoeting en verwonder mij elke dag weer hoe bijzonder het leven is.

Ik voel een sterke verbinding met verschillende communities zoals Indianen, Peru, Brazilië, Mexico, Nepal, Tibet en alle landen waarin mens, verbinding en natuur centraal staan. Ik deel de visie met deze communities om voor onze aarde te zorgen en vrede te brengen. Bedrijven om te zetten tot een duurzaam productief bedrijf. Dat is tevens mijn missie.

De combinatie van mijn sterke zintuigen en diverse technieken die ik door de jaren heen geleerd van leraren en zelf heb ontwikkelt heb maakt een gericht, verhelderend en productieve training mogelijk.

 

 

John Kenter

John Kenter werkt 40 jaar accountant en 30 jaar actief als meditatie trainer. Hij heeft veel groepen binnen en buiten bedrijven begeleid in mindfullness en coaching. De kern kwaliteit van John is zijn enorme schat aan kennis van de psyche van de mens binnen bedrijven en de vertaal slag die hij maakt in groepen en organisaties. Hij weet dat op een heldere manier over te brengen.  Zijn grote schat aan kennis en vakkundigheid is een grote waarde voor onze trainingen.