Livingjoy opleidingen in sound healing & praktijk
Bel naar 038-4660868 of mail naar info@livingjoy.nl

Consulten

Consulten
26 februari 2018 Living Joy

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Consulten

LivingJoy ziet jou als volwaardig mens. En zo word je ook behandeld bij ons. Een probleem is namelijk een obstakel/disbalans in jou en je omgeving wat jou tegen houdt om volledigheid uit het leven te halen.
En alles is te veranderen. Ieder mens draagt de ‘zaden’ om innerlijk gelukkig te worden. De consulten zijn daarom afgestemd op jou als persoon, jouw behoeften en waar jij voor komt. Dat kan een psychische, lichamelijke, mentale reden hebben. Je kan daar open in gaan of je vraag stukken meenemen. Echter werkt de helende energie van de reading soms anders dan dat je van te voren hebt bedacht. Brenda werkt als doorgeef luik met diverse spiegel methodes om jou bewuster te maken, zodat je uiteindelijk zelf leert goed naar jezelf, je werkelijke behoeften en je lichaam te luisteren. We werken met resonantie en klank op de meridianen. Via de ruggenwervels die weer verbonden zijn met je chakra’s en organen.
Je krijgt na of tijdens het consult altijd tips mee waar je verder mee kunt. Gericht op gedrag, voeding, do’s en de dont’s. LivingJoy kan je helpen in de energie en de tools aanreiken, maar je zult zelf de stappen moeten zetten om er iets mee te doen. Altijd vanuit liefdevolle veranderende daadkracht.

 • Shamanistic energetic massage

  By in Consulten / / 0 comments

  Gebaseerd op de Lomi Lomi sjamanistisch healing. De massage is als de golven van de zee en geeft een diepe ontspanning en brengt een evasie van rust. De warme essentiële olie en de klanken zullen je helpen nog dieper in je lijf te zakken. Zodat jij je weer herboren voelt.

  Lees meer
 • Energetic trauma body release (5+ consulten)

  By in Consulten / / 0 comments

  Trauma Body Release is een lichaam gerichte resonantie therapie bij verwerking van traumatische ervaringen. Ook geschikt voor rouw & verlies en levens veranderende gebeurtenissen.

  Lees meer
 • Energetisch Sound Healing & Reading (consult)

  By in Consulten / / 0 comments

  Tijdens een Healing & Reading wordt er gewerkt op ziels en zijns niveau in de energetische velden van jouw aura en chakra’s, waardoor de levens energie stroom in jouw emotionele, mentale, lichamelijke op gang wordt gebracht om in balans te komen. De Reading houdt in dat Brenda terug spiegelt wat zij door krijgt en leest in jouw energieveld.

  Lees meer
 • Lekker in je vel…(5 Consulten)

  By in Consulten / / 0 comments

  Wil jij je herboren voelen? En misschien meer energie hebben? Of wil je graag wat stappen nemen in je leven, maar kom je niet verder? Of gun jij jouw partner een heerlijk cadeau? Dan is dit iets voor jou.
  Dit is een reeks van 5 consulten van 2 uur per consult waarin je vanaf de basis helemaal onder handen word genomen.

  Lees meer
 • Energetic Women (5+ consulten)

  By in Consulten / / 0 comments

  Healing cycle for Women is een cyclus van 5 consulten voor vrouwen met hoogsensitiviteit, hormonale, emotionele en/of lichamelijke disbalans. Je leert omgaan met je lichaam en je grenzen te kennen. Praktische en gerichte tips voor het ontdekken van de andere jij!

  Lees meer