Livingjoy opleidingen in sound healing & praktijk
Bel naar 038-4660868 of mail naar info@livingjoy.nl

Energetisch consulten

Energetisch consulten
16 mei 2018 Living Joy

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Consulten

LivingJoy ziet jou als volwaardig mens. En zo word je ook behandeld bij ons. Een probleem is namelijk een obstakel/disbalans in jou en je omgeving wat jou tegen houdt om volledigheid uit het leven te halen.
En alles is te veranderen. Ieder mens draagt de ‘zaden’ om innerlijk gelukkig te worden. De consulten zijn daarom afgestemd op jou als persoon, jouw behoeften en waar jij voor komt. Dat kan een psychische, lichamelijke, mentale reden hebben. Je kan daar open in gaan of je vraag stukken meenemen. Echter werkt de helende energie van de reading soms anders dan dat je van te voren hebt bedacht. Brenda werkt als doorgeef luik met diverse spiegel methodes om jou bewuster te maken, zodat je uiteindelijk zelf leert goed naar jezelf, je werkelijke behoeften en je lichaam te luisteren. We werken met resonantie en klank op de meridianen. Via de ruggenwervels die weer verbonden zijn met je chakra’s en organen.
Je krijgt na of tijdens het consult altijd tips mee waar je verder mee kunt. Gericht op gedrag, voeding, do’s en de dont’s. LivingJoy kan je helpen in de energie en de tools aanreiken, maar je zult zelf de stappen moeten zetten om er iets mee te doen. Altijd vanuit liefdevolle veranderende daadkracht.

 • Reading consult

  By in Consulten / / 0 comments

  In de reading wordt jou aura en chakra gelezen als een boek. Het geeft je meer helderheid. Ook kunnen overledenen komen met een boodschap. Heb je een specifieke vraag omtrent de overleden persoon kan je een foto meebrengen.

  Lees meer
 • Reiki consult

  By in Consulten / / 0 comments

  In de Reiki consult wordt er gewerkt met Tibetaanse Reiki en klankschalen. Deze combinatie heeft een zeer rustig effect op het lichaam en geest, waardoor het herstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Het werkt op uiteenlopende klachten.

  Lees meer
 • Energetisch Sound Healing & Reading (consult)

  By in Consulten / / 0 comments

  In dit consult wordt er energetisch gewerkt met o.a. stemvorken, Tibetaanse klankschalen en gongen om de Chi in de aura en meridianen te laten stromen. Door de resonantie van klank wordt het zelf helend vermogen van het lichaam en geest op een diep niveau aan gesproken en in balans gebracht.

  Lees meer
 • Vrouw in balans

  By in Consulten / / 0 comments

  Vrouw in Balans consulten is voor alles wat met vrouw zijn te maken heeft. Het helpt je energie level te verbeteren en hormonaal in balans te komen. Zodat jij weer jezelf kunt zijn.

  Lees meer
 • Energetisch Sjamanistisch massage

  By in Consulten / / 0 comments

  Gebaseerd op de Lomi Lomi sjamanistisch healing. De massage is als de golven van de zee en geeft een diepe ontspanning en brengt een evasie van rust. De warme essentiële olie en de klanken zullen je helpen nog dieper in je lijf te zakken. Zodat jij je weer herboren voelt.

  Lees meer