བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Munay Ki
Inwijdingen

Munay Ki zijn 9 sjamanistische inwijdingen samengesteld uit het Inca sjamanisme door Alberto Villoldo. Munay betekent liefde. Het is gericht om je energetische lichamen in balans te brengen en te vernieuwen, zodat transformatie zijn werk kan doen. Je krijgt genoeg tools mee om je energetische balans thuis te onderhouden. Als je de inwijdingen hebt ontvangen ben je bevoegd deze door te geven. Je mag de cursus dan ook doorgeven.

Voor mij persoonlijk is de Munay Ki de eerste kennismaking met het Inca Sjamanisme. De herkenning van de voorouderlijke inca energie ging tot diep in mijn botten en ik kwam thuis in mijzelf. Ik ontdekte een groot scala aan kwaliteiten en inzichten.
Deze cursus heeft er bij mij voor gezorgd dat ik de training tot Inca Sjamaan bij de Paco’s uit Peru Serena Anchanchu ben gestart. En heb ik mij meer verdiept in diverse sjamanistische culturen, en ben ik mij dieper gaan wortelen in het leven. Daarom geeft ik deze cursus graag door, zodat het nog meer de wereld in mag.

Inwijdingen
Er is veel te vertellen over de inwijdingen en de werking van Munay Ki die tijdens de cursus aan bod komen.
Hieronder zie je een korte beschrijving van de inwijdingen.

Healers inwijding: Verbindt je hart met je handen, en versterkt je helers kwaliteiten
Bands of Power: Reinigt je energetisch lichaam en versterkt je energie veld.
Harmony Inwijding: Contact met de 7 archetypes die je helpen op het heilig pad van het hart.
Seer’s Rites: Wakkert je heldere vermogen aan om de onzichbare wereld tastbaarder te maken.
Daykeeper’s Rite: Verbindt en balanceert je met je vrouwelijke energie en alles wat daaraan toebehoort.
Wisdom Keeper’s Rite: Verbindt en balanceert je mannelijke energie en alles wat daaraan toebehoort.
Earth Keeper’s Rite: Geeft je een diepe heling om je meer te verbinden met pacha mama/moeder aarde
Starkeeper’s Rite: Geeft je een diepere heling om je connectie met de kosmos en verbindt je met de Pleiades
Creator Rite: Deze opent je I am aanwezigheid en verbindt je met de meesterschap van creatie.

[sf_button colour=”accent” type=”standard” size=”standard” link=”/contact” target=”_self” icon=”” dropshadow=”no” rounded=”no” extraclass=””]Ja, ik maak graag een afspraak[/sf_button]