Livingjoy opleidingen in sound healing & praktijk
Bel naar 038-4660868 of mail naar info@livingjoy.nl

Vrouw in balans

Vrouw in balans
5 december 2019 Living Joy

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Vrouw in Balans

Ook voor omgang met HSP, PMS & PMDD

Het leven van een vrouw kan zeer interessant zijn in alle rollen die ze vervult. Als vrouw leven we in een ge’emancipeerde wereld, waarin de verwachting vaak ook nog hoog is. Het zit in onze cultuur deze verwachting en de snelheid van de maatschappij. Met een gezonde geest en lichaam kunnen we een tijd lang het leven aan. En dan ineens komt die hamer. Die je stil zet, en je leven overhoop gooit. Een hoofd vol weerwar en waanzin. Wat is de reden? Misschien weet je het niet meer.
Of je weet het juist wel en heb je zojuist iets meegemaakt wat jou ontzettend uit balans heeft gebracht.
Er zijn vrouwen die maandelijks de hamer krijgen onder de noemer PMS & PMDD (zie link hier boven).

Voor wie?
Ben je hoogsensitief of heb je het vermoeden dat je het bent. Ben je moeder maar meer moe dan gevoel van levendig en snak je naar rust en balans? Ben je sinds je zwangerschap niet meer jezelf of aan het ont-zwangeren?  Heb je een postpartum depressie of denk je dat te hebben. Heb je een traumatische bevalling gehad. Zorg je voor een ziek kind en/of partner. Of zorg je voor een kind wat anders de wereld in kijkt. Heb je last van PMS, PMDD of andere hormonale klachten.
Of heb je het gevoel dat het je allemaal even te veel wordt. En kan je niet meer genieten van je seksualiteit. Je voelt je niet mooi meer. Ben je snel boos overprikkelt of soms onverklaarbaar neerslachtig.Wil je de regie weer over je leven en contact met je lichaam terug?
Wil je weer levensgenieten en innerlijke vrede en rust?

Dan is Energetic Women misschien iets voor jou.
Dit is een cyclus van 5+ (+ staat voor meer) energetisch holistische behandelingen waarop Brenda op alle fronten met je mee kijkt met jou en je leven. Er is ruimte om te vertellen, maar ook om stil te zijn en te ontvangen. En te luisteren naar de beweging van jouw Zijn in in jouw vrouwelijk lichaam.

We gaan ‘samen’ aan de slag om je leven weer in de goede richting te krijgen, waarbij je het gevoel hebt dat je leven er toe doet. Dat je er mag zijn en het weer leuk hebt met jezelf. Dat gevoelens en emoties een plek krijgen in je leven, zonder jezelf in te verliezen. We creëren een veilige bedding waarin je kunt landen.

Het 1e consult wordt een intake versus healing
Daarna gaan we kijken wat nodig is voor jou en hoeveel consulten er nodig zijn.
Maar ook daarin staat niets vast.

Deze consulten behoren tot de BTW vrije consulten, en kunnen worden vergoed door uw ziektekosten verzekeraar.

 

Ja, ik maak graag een afspraak voor een intake