Energetisch praktijk Zwolle. Healing, Reading & Klank.
Bel en mail voor een afspraak 06-47137683 or info@livingjoy.nl

Womb Healing (5 consulten)

Womb Healing (5 consulten)
10 april 2018 Living Joy

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Womb Healing (5 consulten)

In balans brengen van de vrouwelijke & mannelijke energie.
Ook voor omgang met HSP, PMS & PMDD

Ben je snel boos? Overprikkelt of soms onverklaarbaar neerslachtig. Of misschien heb je het gevoel niet in beweging te komen.
Deze methode is speciaal ontwikkeltd voor de vrouw. Een veilige en diephelende methode van Brenda Wielders die jou dichter naar jezelf brengt en je liefde en respect voor jezelf en je lichaam laat bloeien. Stralen komt van binnen uit. En soms moet je daar net even iets anders mee omgaan. Een mooie methode om bewust te zijn van je vrouw zijn.

Soms zie je een vrouw waarvan je denkt. “Wauw, wat straalt zij, en dat wil ik ook” Deze vrouwen hebben de levensvreugde in zichzelf gevonden en zijn van zichzelf, hun vrouw zijn en lichaam gaan houden. En dat zie je! Maar ook zij hebben hun isseus en hart (d) moeten werken om te zijn waar ze staan. In contact met zichzelf en hun lichaam. Dit contact met jezelf brengt je de zaden voor innerlijke vrede, rijkdom en geluk.

Voor de vrouw die meer vanuit haar innerlijke kracht wil leven. Regie wil over haar leven. Meer levensenergie en wil leren te vertrouwen op haar lichaam en haar zelf.

Wil jij staan als vrouw, vriendin, moeder, zus, innerlijk kind en alles wat te maken heeft op het gebied van durven zijn en durven leven? Wil je loslaten wat je ooit overkomen is, wat jou tegen houdt om te zijn. Problemen met relaties oplossen. Regie nemen over je lichaam, je lichaam weer in nemen en voelen wat er in je beweegt en deze beweging volgen naar innerlijke vrijheid en geluk? Zodat je weer mag en kunt genieten van het leven.

Het mooie is dat je meteen jouw fysieke voorouderlijn heelt. Alles wat je op DNA celniveau geërfd hebt van je moeder, vader, oma’s, overgroot oma’s, etc.

Deze reeks van 5 consulten is speciaal ontwikkeld voor baarmoeder heling en is geschikt voor iedere vrouw en wordt geheel op jou afgestemd. En helpt jou op weg naar meer levensvreugde, meer regie en stalen van binnen naar buiten.

1. Het eerste consult gaan we aan de slag met de directe obstakels, Door klank en openen van geblokkeerde meridianen op fysiek niveau. Energetisch reinigen van de aura. Voedingspatronen bekijken. En eventuele veranderingen doorvoeren. Wat is nu nodig? extra supplementen?

2. Tweede consult gaan we energetisch verleden helen, en je energie naar het nu brengen. Losmaken. Verleden is ook fysieke voorouder lijnen helen. Patronen en obstakels verwijderen.

3. Derde consult gaan we de chakra’s diepgaand energetisch reinigen.  Door massage rug en cupping.

4. Derde consult is de initiatie of the womb. De heilige initiatie die voortgebracht is uit de Zuidelijke Peru, Inca traditie.

5.  Vierde consult is de afronding en de bekroning van je proces waarin we offeringen vanuit de natuur doen. Sjamanistische vorm van creatiekracht inzetten en helen.

Uiteraard kunnen de consulten iets afwijken van hoe het hier beschreven staat. Dit omdat jij uniek bent met je eigenheid.

Hieronder een opsomming aan vragen waar jij je misschien in kunt herkennen.

• Heb je lastige thema’s met mannen? of juist vrouwen?
• Moeite met seksualiteit? (lekker voelen in je lichaam)
• Heb je een kindje verloren of miskraam gehad?
• Ben je in de overgang?
• Ben je snel boos, snel geërgerd, onrustig of onverklaarbaar depressieve buien?
• Ben je ongewenst aangeraakt of misbruikt?
• Ben je moeder, maar voel je dat je jezelf kwijtraakt in het gezin?
• Of zit je teveel vast aan je gezin?
• Heb je moeite met loslaten?
• Heb je moeite om je te binden?
• Heb je moeite om te aarden?
• Ga je gauw weg van jezelf en laat de ander overheersen?
• Ben je hormonaal snel uit balans, of heb je last van PMS?
• en meer……..

Ja, ik maak graag een afspraak