[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Energetisch healingen

Op deze pagina vind je de energetisch healingen en resonantie trajecten van Brenda Wielders. Waaronder mijn topper Hormonen in balans.
Alle consulten zijn energetisch en BTW vrij.

Heb je een opstapje nodig om je weer heel en fijn te voelen? Waar loop jij tegen aan? Hoe zou het zijn als de ochtenden wakker wordt en trots kan kijken naar jezelf en je keuzes. Dat jij je sterk en gezond voelt. We hebben allemaal momenten in ons leven dat we even niet fijn voelen. Maar als het te lang duurt gaat de kwaliteit van je leven achteruit.

Ik kan je helpen weer stappen te zetten om weer trots op jezelf te zijn. Dat je wat luchtiger kunt kijken naar jezelf. Maar wel weet waar je staat en welke keuzes je mag maken, om je leven fijn en mooi te maken. Ondanks al je gevoelens die ook zeker aanwezig mogen zijn.

Ik heb een super tool. Mijn reading is sterk, maar mijn klank is een enorme aanwinst. Door het werken met klank komen we sneller tot veranderingen, omdat de resonanties tot diep in je cellen gaan.
De CHI (levensenergie) gaat weer in je lichaam stromen.

Corona maatregelen

Mijn praktijk is Corona proef. Dat wil zeggen, dat ik vol doe aan de eisen van het kabinet. Het gaat als volgt. Je neemt contact met mij op voor een consult. Je krijgt een vragen lijst van mij gemaild. Uit die vragenlijst kan ik opmaken of ik jou mag behandelen.

Wanneer je aankomt bij mijn praktijk voor energetische healingen, staat buiten een tafel waarbij je jouw handen kunt ontsmetten. De deurklinken en de bel worden na elke bezoek ontsmet. Evenals de wc’s en handvaten in praktijk. Ik maak gebruik van wegwerp massage overtrekken. Na elke bezoek worden er (is altijd al) hand doeken vervangen en verschoont.

Als jij je toch nog zorgen maakt, voorafgaand aan het consult of het veilig is. Deel je bezorgdheid dan met mij. Stuur mij een mail, en misschien kunnen we het wegnemen.

Ik ben aangesloten bij de VVET en de RBCZ waardoor de energetisch healingen en resonantie consulten vergoeding voor het consult mogelijk is.

[/spb_text_block] [spb_blog blog_type=”mini” gutters=”yes” columns=”4″ fullwidth=”no” item_count=”10″ category=”consulten” offset=”0″ order_by=”date” order=”DESC” show_title=”yes” show_excerpt=”yes” show_details=”yes” excerpt_length=”20″ content_output=”excerpt” show_read_more=”yes” social_integration=”no” blog_filter=”yes” pagination=”infinite-scroll” alt_styling=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]