Living Joy

Resonantie therapie en trainingen.

‘Aan deze website word momenteel gewerkt.
Waardoor nog niet alles goed werkt.
Excuses voor het ongemak.

 

Welkom bij LivingJoy
de website van
Brenda Wielders

Welkom! Jij bent niet voor niets op mijn site geland. Je bent op zoek naar iets diepers. En vaardigheden om met je gevoelens en emoties om te gaan. Misschien vind je het een beetje spannend en weet je niet wat je te wachten staat. Omdat je in je leven ervaringen hebt gehad die intens voor je voelde. En die jou ‘nog’ tegen houden om voluit te stromen. Je voelt dat het tijd wordt voor ‘iets’ anders. Je wilt meer uit je leven halen. Een missie vinden of een passie vinden.

Maar, je komt obstakels tegen. Fysiek of geestelijk die je het gevoel geven elke keer weer terug te trekken of stil te staan. Dan komen die stemmetjes weer in je hoofd. “Ik kan het niet of ik ben niet goed genoeg”.  Je bent sensitief of misschien weet je het nog niet. 

Hoe zou het zijn als jij elke ochtend op staat en zin in je dag hebt. Dat je weet wat je moet doen. Dat je energie hebt en het vertrouwen voelt in jezelf. 

Dat je vertrouwen uit staalt naar je kinderen, jouw partner en jouw omgeving. Dat jij je grenzen kan aangeven zonder boos te worden of je schuldig te voelen. Je hebt een focus en een doel in je leven, en voelt in jouw lichaam welke stappen je gaat maken. Wat zou het heerlijk zijn om sneller te kunnen schakelen, zonder leeg te lopen als de drukte om jouw heen en in jouw zoveel aandacht vraagt. Weg met die negatieve stemmetjes en hallo nieuwe jij.

Jouw lichaam is als water, elke verandering is als een druppel die in het water valt. Alles reageert erop. Die alles is jouw omgeving, jouw geest, jouw hormonen, jouw gevoel en jouw gedachten wereld. Waar kies je voor als de wereld je overweldigt en hoe kom jezelf.

NU GRATIS voor jou
‘ZING JEZELF LICHTER IN 7 DAGEN’ MANTRA CHALLENGE
t.w.v  € 97,- 

  • Meer contact met je stem
  • Meer in verbinding met je hart.
  • 7 mantra’s en hun betekenis
  • Een opdracht voor elke dag.
  • 7 mails in je mailbox
  • 7 uitgebreide chant filmpjes
  • Gratis toegang tot de academie

 

Mijn aanbod

Ik help jou graag bij de stappen om meer in balans te komen.
Zodat jij je (weer) verbonden voelt met jouw natuur.

Energetisch resonantie therapie

Energetisch resonantie trajecten

Resonantie trainingen & cursussen

Hi, ik ben Brenda Wielders

Ik ben een ondernemende, nuchtere hoog sensitieve vrouw met passie voor klank.  Mijn humoristische kijk in het leven zorgt voor luchtigheid. Mijn jaren lange ervaringen in het werken met mijn passie voor energie en klank heeft mij overtuigd dat klank de essentie van heling vertegenwoordigt. Ik heb hier afgelopen 14 jaar duizenden mensen mee geholpen en geïnspireerd.

Ik ben moeder, dochter van, zus van, vrouw, vrouw van en vriendin. Ik schilder, zing, dans, crëer vanalles en geef sjamanic ceremoniën. Ik werk voornamelijk met vrouwen die hun stem en authenciteit willen vinden. Vrouwen die op zoek zijn naar hun diepere waarheid om te gaan staan. Om weer te connecten met hun lichaam en wie zij zijn. Zichzelf weer mooi te vinden en te genieten van hun leven. Maar zeker ook mannen zijn welkom!

Mijn missie is om spiritualiteit in haar eenvoud de wereld in te brengen, zodat iedere vrouw haar eigen taal verstaat. En durft te kiezen voor haar intuïtie en haar gevoel, zodat de levensenergie in vreugde naar buiten kan stromen (LivingJoy)