De vuurloop

Kom hier veilig je uitdaging aangaan in je leven met de vuurloop. Als ik het kan, kan jij het ook. Het is namelijke een  krachtig manier om zelf tot je potentiële kern te komen, inzichten te krijgen van een groot leermeester ‘het vuur’.
Je leert je angst onder ogen te zien, negativiteit om te buigen in positieve kracht die je inzet om te transformeren. Een waardevolle manier om snel tot inzicht te komen. Kennis om te buigen in wijsheid.
Over vuurlopen is een feestje en toch ook een heel krachtige manier direct tot je kern te komen.

Hoe ziet het eruit?

Je krijgt de mogelijkheid om op hete kolen te lopen. En jij kiest of je het doet of niet. Beiden gevallen zijn net zo helend, want het gaat om (h)erkenning van je grenzen.
Je wordt alvorens voorbereid, we bouwen gezamenlijk de energie op. Met ademhaling en powersongs. Je kan lopen, rennen of dansend over de kolen. Luisterend naar wat jou lichaam jou aangeeft. Je voelt de drive om te gaan, of misschien wel niet. En ook dat is helemaal oké.
En toch ontvang je in beiden gevallen de heling die je nodig hebt.

Certificatie

Brenda is gecertificeerd SUNDOOR van Peggy Dylan firewalk Instructor. Daarnaast geeft zij diverse inheemse ceremoniën als zweethut, maanceremonieën en klanksessies, Daarnaast is zij zangeres, heelt met haar stem en heeft haar praktijk als Tibetaans Soundhealer gevestigd in Zwolle.

Wat is vuurlopen?

Vuurlopen is een oud inheemse methode om tot een inzicht te komen en jezelf te helen waar nodig. Deze oude ceremonie werd ingezet voor verbinding en inzicht in inheemse stammen waarbij met namen hoge priesters, guru’s en leraren zoals monniken, indianen en hindoe’s gebruik van maakten. Zo konden zijn zich ontdoen van ‘ Samsara’ (verwarring des levens) en zich verbonden voelen met de kracht van de natuur, de aarde en de sterren. Zij vroegen om heling, voor zichzelf, voor het dorp of voor familie.
Ruim  4500 jaar geleden was dit nog een geheime ceremonie en werden verschillend bij stam ook andere dingen zoals hete stenen, lava of andere verhitte voorwerpen gebruikt om over heen te lopen.
Zo is het element vuur al sinds het bestaan van de mens een directe verbinding tot de Great spirit en een mooie manier om in contact te komen met je innerlijke vuur. Wat het een belangrijk element is voor het ontwikkelen van bewustzijn en spiritualiteit.
Begin jaren 80 kwam Peggy Dylan van SUNDOOR in contact met Tolly Burkan. Via hem kwam zij in aanraken met de toen nog zeer geheime ceremonie. Zo hebben zij de vuurloop weten te vertalen voor de westerse mens. En ook zo heeft deze gewaardeerde ceremonie zich over de wereld verspreid.
Vuurlopen doe je voor verbinding met jou zelf, voor heling van lichaam en geest, en voor bewustwording en gezondheid.
Het vuur leert je angsten en negativiteit te transformeren en in kracht om te zetten. Je leert omgaan met je kostbare energie en voelt duidelijk je grenzen. Daardoor kan je beter en gericht focussen in je keuzes en je energie inzetten op je pad die je bewandelt.
Uiteindelijk willen we altijd liefde, gezondheid , vrede en geluk. De vuurloop bezit de kracht om ons potentiële energie naar buiten te halen en dit in te zetten voor doelgerichte zaken die het mogelijk maken onze wensen te vervullen.

Kijk in de agenda voor de komende geplande Fire Puja Firewalk.

[sf_button colour=”accent” type=”standard” size=”standard” link=”/contact” target=”_self” icon=”” dropshadow=”no” rounded=”no” extraclass=””]Stel hier je vraag, over vuurlopen[/sf_button]