Living Joy

Resonantie therapie en trainingen.

Consulten

LivingJoy biedt bioresonantie, energetisch klank therapie en HSP coaching. Iedere behandeling in de praktijk begint met een eerste consult, waarin een inventarisatie wordt gemaakt van klachten en medische voorgeschiedenis. Tevens wordt er energetisch V-check bij iedere cliënt gemaakt, zodat we een totaalbeeld krijgen. Op basis hiervan wordt in overleg een behandelplan opgesteld, veelal zal er gekozen worden voor een combinatie van meerdere energetische behandelvormen, zie onderstaande tabel. En wordt de 1e vorm meteen toegepast. Kijk hier voor de tarieven van LivingJoy Daarnaast heeft Livingjoy een samenwerking met Milarepa in Zwolle.
Energetisch klank healing
Je aura & chakra’s worden gebalanceerd met klank en resonantie op de diepere lagen van bewustzijn. Ik werk hier met stemvorken, klankschalen, gongs en andere instrumenten. Daarnaast zie, hoor en voel ik meer dan de gemiddelde mens. Dit pas ik toe tijdens de behandeling. Ik coach en geef altijd terug wat ik daarin ervaar, zodat je weer verder kunt. De stemvorken hebben een speciale frequentie die afgestemd zijn op jouw energiebanen, waaronder de meridianen, chakra’s en het zenuwstelsel. Deze gebruik ik op de drukpunten en meridianen om de energiebanen te laten stromen. Afhankelijk van het traject wat je bewandelt  en na behoefte pas ik dit ook toe tijdens de diepgaande energetische massage. Ook kan het zijn dat ik de bioresonantie er aan toe voeg. Het versterkt je immuunsysteem en helpt je vertering systeem, vochtbalans en lever weer in balans te brengen. Het zorgt voor balans in de hormonen, de bijnieren en de hypofyse.
Mars 3 & SuperTuning resonantie behandeling
Naast energetisch klank healingen, werk ik met bioresonantie therapie en de SuperTuning. Je krijgt een volledige body scan, waarin je op hersengolven wordt gemeten. Deze worden daarna direct gebalanceerd op alle niveau’s. De SuperTuning werkt met een speciale lichtlamp, geluid frequenties die afgestemd zijn op de planetaire frequenties. Daarnaast krijg je via de koptelefoon frequentie geluiden. Een dermate behandeling is relatief korter, tenzij ik deze extra inzet naast mijn klank healing.
Kijk ook eens bij
Ik help jou graag bij de stappen om meer in balans te komen. Zodat jij je (weer) verbonden voelt met jouw natuur.

Energetische resonantie trajecten

√ Als je van binnen voelt om diepgaande patronen en overtuigingen te transformeren. √ Als je lekker in je vel wilt zitten en in balans wilt komen. √ Als je zelfvertrouwen wilt ontwikkelen en wilt stralen. √ Als je keuzes vol overgave wilt maken en je intuïtie wilt volgen

De nieuwe klank coach academie

√  Als jij wilt ontwikkelen en spiritueel nog meer wilt ontwikkelen. √  Leer te werken met je stem en klank. √ Help anderen om zichzelf te ontmoeten. √  Breid je praktijk uit met waardevolle klanktechnieken voor  diepgaande transformaties.