བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

LEEF jouw ZON

Voorheen de lekker in je Vel consulten.
Wil jij je herboren voelen? En meer energie hebben? Meer leven vanuit licht en leren hoe je dit kunt doen en preventief voor jezelf zorgt?
Of wil je graag wat stappen nemen in je leven, maar kom je niet verder?
Of gun jij jouw partner een heerlijk cadeau? Dan is dit iets voor jou.
Dit is een reeks van 6 consulten van 1,5 uur per consult, waarin je vanaf de basis helemaal onder handen word genomen.

Ik ga aan de slag met jou en deel mijn kennis met jou!
We gaan energetisch werken in  je aura, chakra’s meridianen en drukpunten. We pakken de diepere lagen, die voor blijvende verandering zorgen. Zowel aan de voorkant van je lichaam en de achterkant, de ruggenwervels die verbindingen hebben met de chakra’s en organen wordt d.m.v. klank en massage de in balans gebracht. Je immuumsysteem versterkt, waardoor jij je steviger voelt staan, meer energie krijgt om te kunnen veranderen. Want verandering kost energie! Alleen het is dat wel blijvend!

Je maakt je lichaam vrij van schadelijke invloeden van buiten af, Je gaat ontgiften, zodat je van binnen kunt helen en lekkerder in je vel komt te zitten en JOUW zon LEEFT!

We nemen daarin je leerpunten mee, waar je aan mag werken.
Deze consulten zijn daarom ook op maat afgestemd. Dat betekend dat ik kan afwijken van de beneden genoemde structuur.

WANT…..JIJ bent UNIEK.
De behandelingen zijn daarmee UNIEK.

  • 1Energetisch Chakra coaching. Helder krijgen waar je tegen aan loopt en waar we naar toe gaan werken om dit VOORGOED te veranderen.
    Dit geeft heel veel inzicht in jezelf.
  • 2Energetische schoonmaak aan de voorkant van de aura en de chakra’s.
    Om in balans te komen en te blijven, gaan we energetisch aan de gang met de dingen die aan je blijven plakken. Alles wat je tegenhoudt om persoonlijke stappen te zetten gaan we onder de loep nemen. Je leert hierdoor gelijk hoe je omgaat met emoties, gedachten, gevoelens waar je tegen aan loopt. We werken aan energetische koorden die je tegen houden in je dagelijkse leven. En meer…
  • 3e Energetische schoonmaak achterkant lichaam van de aura en chakra’s.Eventuele banden met mensen uit het verleden die jou tegen houden in jouw leven worden opgeschoond. Je krijgt daarbij terug wat ik ervaar en opvang uit je aura. Hierin geef ik je praktische tips, hoe je dit kunt veranderen in je dagelijkse leven.
  • 4econsult: Meridianen massage voeten en onderbenen. Stemvorken en drukpunten worden in gezet. Met name gericht op het ondersteunen van de lever, je darmen, je maag en nieren. Om het lichaam te ondersteunen, gifstoffen uit je lichaam te halen.
  • 5econsult: Energetisch rug massage, cupping en massage met de stemvorken en klankschalen. Om meer balans te krijgen in jouw chakra’s. Dit is een lichamelijke verdiepende massage op de diepere lagen van de chakra’s. Meer op spiritueel energetisch niveau.
  • 6econsult: Deze consult wordt toegewijd aan het moment. Meestal komt hier energetisch chakra coaching aan bod. Zodat, als je verder gaat op je pad dit kunt meenemen. Punten waar jij sterk in bent, waar jouw passie ligt. Hoe jij preventief voor jezelf kunt zorgen.

Deze consulten behoren tot de BTW vrije consulten, en kunnen worden vergoed door uw ziektekosten verzekeraar.

[sf_button colour=”accent” type=”standard” size=”standard” link=”/contact” target=”_self” icon=”” dropshadow=”no” rounded=”no” extraclass=””]Ja, ik maak graag een afspraak[/sf_button]