" Ik wil mijn sjamanistische visie ontwikkelen en sjamanistisch helen"

"Ik wil mijn medicijn wiel ontdekken, krachtdieren ontmoeten en mijn licht brengen in de wereld"

" Ik wil ceremonie kunnen leiden en in mijn leiderschap staan"

"Ik wil vrij zijn van angst voor kritiek van de buiten wereld en volluit mijzelf kunnen zijn"

Je wil helen met jouw sacred voice.

Door Brenda Wielders

Je bent een reiziger, een heler, coach of therapeut, je voelt een sterke verbinding met klank en de natuur en je wilt heling brengen aan de aarde en alle mensen. Je bent toe aan diepgang in je leven en jouw spiritualiteit te leven. Je bent een creator en een healer en je wilt meer mensen helpen vanuit jouw hart, maar iets houdt je nog tegen om volledig te stralen en jouw stem te laten horen.

Stel je eens voor, hoe zou het zijn als je in vrijheid kan zingen in groepen zonder klamme handen en een bonzend hart in de keel.
Zonder het gevoel te hebben dat je weg moet duiken, op het moment dat alle ogen en aandacht op jou gericht is?

Ergens voel jij diep van binnen dat er iets veel groters in jou schuilt. Je bent er nu aan toe die grootsheid in jezelf naar buiten te brengen, maar je vind het ook spannend om die innerlijke stem die zo naar vrijheid verlangt, volledig naar buiten te brengen, zodat je jouw verhaal kan vertellen in jouw unieke song die elk moment weer anders klinkt.

Misschien zijn er stemmetjes die tegen jou zeggen. " Is er wel plek voor mij?" of "Er zijn er al zoveel die dit doen wie ben ik nou om dit te doen?" Of ik ken dit allemaal al, waarom zal dit mij helpen?

Hoe blijf jij bij jezelf en blijf je toch in verbinding met anderen? Weg van alle kritiek van je omgeving en de kritische stem in jou.
Je bent toe aan die ultieme intuïtieve leiderschap in jezelf en jouw song te zingen. Je wilt je op de allerdiepste lagen vanuit jouw zijn verbinding met je lichaam en de natuur. Zodat je zelfvertrouwen voelt en durft op te staan voor een betere wereld. Zodat je jouw gezin, jouw partner, jouw cliënten en de wereld inspireert om ook met jouw mee te groeien naar een NIEUWE AARDE, zodat zij zich net als jij verbinden met hun diepste zelf.

Zodat je durft te zingen in bijzijn van anderen, zonder zweet op je voorhoofd of een bonzend hart in je keel. Zodat je de stap durft te maken om eindelijk de ceremonie gaat leiden die je al zolang wilt neerzetten, ook al doen anderen dat al.
Zodat je NEE durft te zeggen, zonder schuldgevoel en voluit JA zegt tegen je passie.
Zodat je volmondig JA kan zeggen om tijdens je sessies en je stem als heling in zet, zonder enige gevoel van schaamte.

Lieve Jij,

Je bent toe aan die diepe commitment met jou universele zelf om jouw talenten en jouw gave nog meer naar buiten te brengen en jouw licht de wereld in de stralen. Want daar is waar jij hier voor bent toch?

We leven in een tijd, waarin healers het pittig hebben, en onzeker zijn. Waardoor ze zichzelf niet laten zien. Hoe maak jij jezelf zichtbaar en blijf je in verbinding in een wereld waar het ego de overhand heeft? En kan jij de genot voelen van jouw creaties die je deelt met de mensen van wie je houdt, zonder je aan te trekken wat anderen er van vinden, omdat je voelt dat we in een verschuiving zitten in deze wereld.

Hoe manifesteer jij een leven, waarin je vol passie kan genieten van jouw innerlijke beweging, jouw intuïtie en de flow van zijn, zodat jij jouw authenticiteit, jouw schoonheid, jouw sensualiteit ten volste leeft, zonder zweverig over te komen.
Hoe ontdek je de levensenergie in jou en zet je deze in om te manifesteren in je leven. Nu is het de tijd om de stap te maken, om de kansen voor transformatie in deze bijzonder tijd te benutten.

Herken je dit?

√     Je wilt je meer verdiepen in stem & klank en echt bedding kunnen geven in healingen en soundsessies.

 

√    Je merkt dat je een blokkade hebt bij je keelchakra en jij nog niet je volledige potentie leeft.

 

√    Je wilt in het werken met mensen in jouw praktijk of in groepen meer gecentreerd voelen en volledig afgestemde ceremoniën geven, zonder jezelf te verliezen.

 

√    Je voelt een veel grotere kracht in je en het wordt de tijd om alles uit je leven te halen wat in jou zit.

 

√    Je schaamt je om je stem te laten horen. Kost je veel moeite om je stem te laten horen in een groep mensen, omdat je niet je plek vaak niet voelt binnen een groep.

√   Je voelt dat het de tijd is dat jij jouw eigen leraar bent en deze zelf kan ontvangen en als leidraad op jouw levenspad.

√    Je wilt spiritueel groeien en echt manifesteren wat je hier te brengen hebt.

 

√   Je bent sensitief voor sferen en energie voor anderen. Je wilt jouw kwaliteit ontdekken, doorleven en inzetten om anderen te helpen ook hun pad te bewandelen.

 

√   Je voelt een sterke aantrekkingskracht naar de natuur en sjamanistische leefwijze en wilt dit meer in je leven integreren.

√  Je bent er klaar voor om je eigen emoties en patronen onder ogen te zien. Daar door heen te gaan om volledig te werken vanuit jouw pure zelf (iam)

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
Medicine voice

Gold variant

Medicine voice
Je schrijft je in voor de volledige training. Exclusief medicijn klankschaal. Deze heb je al of je schaft haar elders aan op jouw eigen tijd.

- 26 verdiepende waardevolle lessen in sjamanistisch werken met de voice medicine.
-Life time toegang tot de training met alle bijbehorende groei en veranderingen
- Certificaat als official Medicine Voice healer.

Van € 2700,-
Alleen NU € 1111,- excl. BTW
let op prijs is exclusief btw. Deze kan je als kosten aftrekken van jouw onderneming.RS.

JA! ik ga voor GOLD >>
Medicine voice

Diamant variant

Medicine Voice
De medicine voice training inclusief medicijn klankschaal met bijbehorende kloppers. De klankschaal is met zorgvuldigheid uitgezocht en kwalitatief.

- 26 verdiepende waardevolle lessen in sjamanistisch werken met de voice medicine.
-Life time toegang tot de training met alle bijbehorende groei en veranderingen
- Certificaat als official Medicine Voice healer.

Van € 2900,-
Alleen NU € 1311,- excl. BTW
let op prijs is exclusief btw. Deze kan je als kosten aftrekken van jouw onderneming.RS.

Wat is Medicine Voice

Deze training van 5 online modules en in totaal 26 lessen ga jij in een transformatie proces. Je heelt jezelf met jouw stem, en leert hoe je voice healing geeft aan anderen. Jij bewandelt jouw eigen levenswiel, d.w.z. dat er maar één is zoals jij en dat je ook vanuit dit veld mag gaan stralen. Ik durf te zeggen, dat als jij voor de 100% hiervoor gaat, dat jij grote stappen gaat maken om spiritualiteit op aardse manier te leven en door te geven vanuit jouw missie en kwaliteit. Je gaat een diepe verbinding voelen met de aarde, jouw natuurlijke beweging en jouw hoger bewustzijn (beyond soul). Door dit medicine voice pad te bewandelen wordt jij je meer bewust van jouw creatie en manifestatie kracht vanuit jouw I am presence, en breek jij door jouw eigen angsten en patronen heen die jou tegen houden om innerlijke vrijheid te ervaren.

Jij kan op eigen tempo aan de slag. De eerste 3 modules kan jij direct bij. Mijn tip is om bij module 1 te starten en elke week een nieuwe les te volgen. Dit heeft te maken met de opbouw van de lessen en integratie van de lessen.

De lessen zijn wekelijks. Sommige lessen zijn uitgebreider, waarin je in de ceremonie gaat. Deze lessen zijn 2 weken. Je ontvangt elke week een mail als reminder dat de les voor jou klaar staat. Na afronding van deze training ben jij Medicine Voice healer.

Lees meer over de modules.

Energetische bewustwording

Module 1

Jouw communicatieve energetische bewustwording
Deze module bestaat uit 5 lessen. Je leert wat jouw medicijn stem inhoud, waarin je innerlijke patronen gaat zien en doorbreken. Je ontdekt welke type mens je bent en hoe jouw binnen wereld reageert op de buiten wereld. Hoe jouw emotionele wereld werkt, en welke rol jouw zintuigen hierin hebben. Je krijgt tools die je gebruikt voor jezelf om te integreren én die je kan inzetten in sessies met anderen.

Medicine voice

Module 2

Healen met de elementen
Deze module bestaat uit 6 lessen. Je leert de sacred space neer te zetten en vanuit daar te werken met de 5 elementen en jouw stem. In deze module zit een initiatie les om jouw verbinding op diepere levels met jouw I am bewustzijn te herstellen. Dit is jouw pure zijn, zodat je leert om vanuit deze energie de sacred space puur en gegrond te houden in diepe afstemming met jouw aanwezigheid. (I am)

Medicine voice

Module 3

Jouw medicijn wiel
Deze module bestaat uit 5 lessen. Je stapt dieper de geometrie van het leven in om je op diepere lagen los te maken van alles wat er niet toe doet. Je bewandelt jouw eigen medicijn en werkt met windrichtingen en krachtdieren. Je versterkt jouw contact met de natuur in jezelf, waarin je een heldere zintuigelijke waarnemer bent. Deze helpen jou de innerlijke beweging te volgen op je pad van bewust worden. Je wordt je bewuster van het energetisch sjamanistisch werk en zet dit in als een kompas in jouw leven.

Medicine voice

Module 4

Jouw sacred voice
Deze module bestaat uit 5 lessen. Je gaat de verdieping in het werken met jouw helende sacred voice. Je zuivert jouw energie kanaal binnen in jouw sacred space en hoe je de levens energie laat stromen. Je gaat ervaren hoe je anderen een bedding geeft, zonder dat jouw ego of onzekerheid er tussen zit.
Je leert deze stem te herkennen en aanvaarden, waardoor je de frequenties van zuivere energie in jouw lichaam integreert. Hierdoor maak je plaats voor jouw groter bewustzijn, waarin de aarde, het hart en jouw hoger bewustzijn samen komen. Dit zijn de juiste ingrediënten voor manifestatie kracht.

Medicine voice healing

Module 5

Medicine voice healing
Deze module heeft 5 lessen. Je leert hoe je energetisch voice healing toe past op anderen vanuit jouw medicijnwiel. Het zingen met andere instrumenten, waaronder de Tibetaanse klankschaal en de sjamanen drum komen hier aan bod. Je leert verschillende medicine voice healing technieken.

“Voice healing is als Picasso.
Als je weet hoe je de kleuren mengt, verricht je wonderen op het doek en nodig je anderen uit de kleuren in zichzelf te voelen"

Brenda Wielders | Medicine Voice

medicine voice

Mijn missie

Ik geloof in vrije community en in een betere wereld voor onze kinderen en voor de kinderen van onze kinderen.
Daarbij hoort bij de 'Nieuwe Aarde'. Mijn missie is om mensen te leren dat zij groter zijn dan dat ze vaak over zichzelf denken, en zich bewust te worden hiervan. Ook help ik spirituele ondernemers en lichtwerkers te laten stralen om vanuit hun innerlijke leiderschap te leven, zodat zij zichtbaar (aanwezig) durven te zijn om volledig hun passie en missie te leven en dit uit te dragen de wereld in.


Geboren uit levenservaring & teachings

Deze training is geboren uit mijn innerlijke zelf, mijn levens ervaring en uit inspiratie van de teachings van mijn spirituele leraren. Deze training geeft je de initiatie om jouw spiritueel leiderschap nog meer te gaan leven en commitment aan te gaan met jouw 'zelf'.

"Ik weet als geen ander om je als een vis te voelen in oneindige mogelijkheden van de oceaan. Als persoon en de persoon die ik ben in mijn praktijk en onderneming. De onrust van de omgeving en de wereld om mij heen voelde als stevige golven die mij steeds meer de diepte introkken, waar ik geen controle over had. Ik kreeg geen lucht, voelde angst, onmacht en voelde mijn eigen stem niet meer. Teachers namen mij mee aan de hand en leerden mij te luisteren naar de golven van mijn innerlijke stem. Deze baande een weg naar de oppervlakte waar de zon scheen en ik besefte dat ik een lange tijd keuzes maakte uit mijn hoofd, maar niet mee bewoog met de natuur. Ook al waren de keuzes uit mijn hoofd niet slecht, doordat ik de diepere betekenis ervan niet volledig ervoer en voelde in mijn lichaam kon ik niet ontvangen en tevreden zijn met wat ik op dat moment had. Ik had mijzelf allang gevonden maar mocht leren genieten van het pad. Dit besef was een belangrijk ingrediënt voor spiritueel bewustwording. Nu weet ik dat in de diepte van de oceaan altijd het licht schijnt, wanneer ik mij overgeef aan wat er is. En dit is gelijk mijn drive om andere ondernemende lichtwerkers, healers, coaches en therapeuten te helpen die zich in het zelfde vaarwater verkeren waar ik een tijdje in geleefd heb."
door Brenda Wielders

Brenda wielders

Hoi, Ik ben Brenda

Afgelopen 15 jaar tijd heb ik duizenden mensen geholpen op hun pad van klank bewustwording. Ik heb mensen geïnspireerd om hun stem te vinden en hun onzekerheden te overwinnen. Ik heb 3 bedrijven, waaronder mijn online business, mijn energetisch praktijk als sound master en spiritueel centrum. Door mijn zang & muziek die ik channel weet ik mensen te raken. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen deze stem heeft op zijn/haar eigen unieke manier. Dat jij jouw eigen medicijn bent en dat wij kunnen helen door ons af te stemmen op het universum in ons van vanuit daar heling de wereld in brengen. Daarnaast begeleidt ik mensen zich weer te verbinden met hun innerlijke natuur, weer te leven vanuit JOY en vooral zichzelf lief te hebben. Ik hou van humor en geaardheid, en weet mensen te raken in hun hart, zoals ook zij mijn hart raken.

Ik geef EMPOWERMENT dagen, waarin ik diverse volle maan, de zweethutten en vuurloop ceremoniën begeleidt, zodat mensen hun eigen waarde gaan zien en ervaren!

Brenda Wielder | Sound Master www.livingjoy.nl

Waarom wachten?
Maak het verschil in de wereld
.
Stap NU in de Medicine Voice community
Je krijgt hier voor

- Toegang in de Be Light In Joy Empowerment community
(BLIJE community) en de connectie met gelijk gestemden.

- Elke maand kom ik LIVE met 'keep up the good work' in de facebook community

- Je krijgt 1 online coaching sessie t.w.v. 140 euro om te werken aan je leerdoel.

- Je ontvangt elke week een nieuwe les met een inspirerende opdracht met af en toe integratie weken.

- Je krijgt 3 Jaar toegang tot deze training en alle veranderingen die in de aankomende 3 jaar plaats vinden. Je kan elk moment weer terug om lessen op nieuw te volgen.

- Toestemming om mijn tools en mediaties in te zetten in jouw praktijk of onderneming.

- Voorrang en kortingen op LIVE empowerment events, zoals zweethutten, volle maan ceremonieën en vuurlopen.

Medicine voice
Medicine voice

Gold variant

Medicine voice
Je schrijft je in voor de volledige training. Exclusief medicijn klankschaal. Deze heb je al of je schaft haar elders aan op jouw eigen tijd.

- 26 verdiepende waardevolle lessen in sjamanistisch werken met de voice medicine.
-Life time toegang tot de training met alle bijbehorende groei en veranderingen
- Certificaat als official Medicine Voice healer.

Diamant variant

Medicine Voice
De medicine voice training inclusief medicijn klankschaal met bijbehorende kloppers. De klankschaal is met zorgvuldigheid uitgezocht en kwalitatief.

- 26 verdiepende waardevolle lessen in sjamanistisch werken met de voice medicine.
-Life time toegang tot de training met alle bijbehorende groei en veranderingen
- Certificaat als official Medicine Voice healer.

Van € 2700,-
Alleen NU € 1111,- excl. BTW
let op prijs is exclusief btw. Deze kan je als kosten aftrekken van jouw onderneming.RS.

Van € 2900,-
Alleen NU € 1311,- excl. BTW
let op prijs is exclusief btw. Deze kan je als kosten aftrekken van jouw onderneming.RS.

FAQs

Ik ben geen ondernemer, is de MEDICINE VOICE iets voor mij?
Ja absoluut, jij krijgt zoveel informatie waarmee jij aan de slag kan. Misschien ga jij ooit ondernemer worden. Of onderneem jij andere dingen in het leven. Het is een transformatie cursus waarbij jij jouw medicijn en jouw energie leert (h) erkennen. En of je ondernemer bent, moeder, man of vrouw maakt dat niet zeker niet uit.

Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?
Deze Training duurt 1 jaar.  Je hebt filmpjes, de werkboek opdrachten en de luister meditaties. Jouw inzet en tijd die jij neemt is geheel aan jou. Jij kan op jouw eigen tijd de opdrachten doen. Je krijgt elke week toegang tot een les en ontvangt daarover een mail in je mailbox. Jij kan daarna ten aller tijde bij de lessen in de academie. Om ze te herhalen.

Ik ben coach of therapeut, verbreed ik hiermee mijn kennis?
Ja absoluut, jij krijgt tools waarmee je op dieper niveau, met jezelf mee aan de slag kan. Doordat jij beter voor jezelf zorgt, kan jij meer mensen helpen.  Je houdt je energie schoon. Je gaat meer je ruimte nemen, beter voelen, waardoor je andere keuzes maakt binnen in jouw praktijk

Is Medicine Voice alleen voor vrouwen?
Nee, zeker niet


IK kan niet zingen en ben totaal niet muziekaal, is MEDICINE VOICE wel geschikt voor mij?
Ja! Juist! Jij leert je stem op een andere manier te waarderen. Het is mooi als je prachtig kan zingen. Maar de medicine voice gaat over de helende stem, die wij allemaal hebben. Belangrijk is om vertrouwen te krijgen. Je krijgt ook technieken met de klankschaal en trommel en mantra’s. Deze chanten we. Dus het is echt niet allemaal zingen. We mediteren en je krijgt je opdrachten elke week. Deze training gaat erover om energie te Transformeren. Intuïtiever en bewuster te worden en uiteindelijk JOUW missie te door leven. Jouw stem is net zo belangrijk als die van mij!

Kan ik in termijnen betalen?
Ja je kan in 6 termijnen betalen

Kan ik MEDICINE VOICE fiscaal aftrekken?

Ja! Als je zzp’er bent of ondernemer kan je het mogelijk als kosten aftrekken