Energetisch praktijk Zwolle. Healing, Reading & Klank.
Bel en mail voor een afspraak 06-47137683 or info@livingjoy.nl

Opleidingen & Workshops

Opleidingen & Workshops
26 maart 2018 Living Joy

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Opleidingen & Workshops

Hier vind je een kleine reeks wat LivingJoy doet,
Je kunt het beste op de agenda van Milarepa Toren kijken. Deze wordt regelmatig aangevuld. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden van alle opleidingen, cursussen en workshops, kan jij je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Milarepa Toren.

Ben je op zoek naar een vaardigheid? Of misschien wil je extra tools ontwikkelen. Wil je meer verdieping en verdieping kunnen geven in de healing? LivingJoy geeft diverse cursussen, trainingen en opleidingen op gebied van klank & healing en meer. Soms organiseert LivingJoy ook een creatieve workshop dus houdt de agenda in de gaten.

 • Personal Training Zweethut

  By in Ceremonie & Inwijding, Cursussen / / 0 comments

  Een diepgaande persoonlijke transformerende zweethut, waarbij je ondergedompeld wordt in moeder aarde energie. Met gerichte intentie en focus om spiritueel te ontwikkelen. Afgestemd op jou….

  Lees meer
  Living Joy
 • Medicine Voice 2019 (4 daagse zomer retreat)

  By in Cursussen / / 0 comments

  Wegens een groot succes hebben we weer een medicine voice gepland in de zomer van 2019!

  Door Brenda Wielders & Déliana Spits

  Wil je meer diepgang in het werken met je stem? Wil je de kracht van energetisch heling leren in te zetten in het werken met je stem en klankschaal op de aura en chakra’s. En waar jouw mogelijkheden liggen?

  Dit is je kans deze zomercursus 4 dagen bij te wonen. Deze cursus gaat in het nieuwe jaar een volledige opleiding worden.

  Het zijn 4 mooie én intensieve dagen, waarin je ondergedompeld wordt in de helende kracht van je eigen stemgeluid, je energetisch werken met klank.

  Lees meer
  Living Joy
 • Peace Mantra & Meditatie avonden

  By in Cursussen / / 0 comments

  LivingJoy geeft elke 1e maandag avond van de maand een Mantra & Meditatie avond in de Milarepa Toren.
  Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk.
  Elke avond zal anders zijn. De dag is anders, de energie is anders. De groep is anders. Als het mooi weer is gaan we naar buiten rondom het vuur. We mediteren, verbinden ons en zingen de mantra’s voor onszelf en de wereldvrede.

  Lees meer
  Living Joy
 • Cursus Element & Chakra (basic)

  By in Cursussen / / 0 comments

  Wil jij meer energie? En wil jij meer in contact staan met je lichaam en helder zijn in je geest. Tools voor het dagelijkse leven wat je zelf kunt inzetten om de waanzin van dagelijkse dag om te buigen. Wil jij voelen hoe energie voelt, en energetisch ontwikkelen waardoor je intuïtie sterker wordt. En jij meer in contact komt met je pure zelf.
  Dan is deze cursus iets voor jou…

  Lees meer
  Living Joy