Livingjoy opleidingen in sound healing & praktijk
Bel naar 038-4660868 of mail naar info@livingjoy.nl

Opleidingen & Cursussen

Opleidingen & Cursussen
26 maart 2018 Living Joy

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Opleidingen & Modules

Ben je op zoek naar een praktijk gerichte opleiding in werken met energie en klank? Wil jij je verder verdiepen en ontwikkelen of uitbreiden?
En jezelf in je eigen Authenticiteit gaan staan?  neWil je meer verdieping en verdieping kunnen geven in de healing? LivingJoy geeft diverse cursussen, trainingen en opleidingen op gebied van klank & healing en meer. Soms organiseert LivingJoy ook een creatieve workshop dus houdt de agenda in de gaten.

Het unieke van deze leervorm is dat je elke module kunt toepassen in de praktijk. Zo kan je zelf kiezen vanuit welke invalshoek je begint en verder uitbreid in de verdieping. Bij elke module staan de voorwaarden beschreven die je nodig hebt.

Ben je op zoek naar een vaardigheid? Of misschien wil je extra tools ontwikkelen. Wil je meer verdieping en verdieping kunnen geven in de healing? LivingJoy geeft diverse cursussen, trainingen en opleidingen op gebied van klank & healing en meer. Soms organiseert LivingJoy ook een creatieve workshop dus houdt de agenda in de gaten.

 • De vuurloop

  By in Categorie, Cursussen / / 0 comments

  Het lopen op gloeiende kolen. Je leest het goed. Dat kan! Brenda is gecertificeerd vuurloop practioner en heeft gestudeerd bij grondlegger en FireMaster Peggy Dylan van  SUNDOOR. Zij heeft de vertaalslag kunnen maken van een eeuwen oud traditioneel ceremonie naar de westerse wereld. En is volledig veilig.

  Lees meer
 • Module 1: Therapeutisch werken met de Gong 1

  By in Categorie, Cursussen / / 0 comments

  Leer energetisch te werken met de Aziatische gong op jezelf en anderen. Zowel 1 op 1 als in groepsverband wordt je deze dagen onder gedompeld in de universele unieke klank van de gong.

  Lees meer
 • Module 2: Energetisch leiderschap met de stemvork

  By in Categorie, Cursussen / / 0 comments

  Leer praktisch en diepgaand jezelf energetisch te behandelen met de stemvorken. Je leert de juiste resonanties in te zetten van het lichaam, waardoor heling sneller en effectiever gaat. Deze cursus geeft meer inzicht over de chakra’s en de meridianen……..

  Lees meer