Energetisch praktijk Zwolle. Healing, Reading & Klank.
Bel en mail voor een afspraak 06-47137683 or info@livingjoy.nl

Opleidingen & Cursussen

Opleidingen & Cursussen
26 maart 2018 Living Joy

བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

Opleidingen & Cursussen

Hier vind je een kleine reeks wat LivingJoy doet,
Je kunt het beste op de agenda van Milarepa Toren kijken. Deze wordt regelmatig aangevuld. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden van alle opleidingen, cursussen en workshops, kan jij je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Milarepa Toren.

Ben je op zoek naar een vaardigheid? Of misschien wil je extra tools ontwikkelen. Wil je meer verdieping en verdieping kunnen geven in de healing? LivingJoy geeft diverse cursussen, trainingen en opleidingen op gebied van klank & healing en meer. Soms organiseert LivingJoy ook een creatieve workshop dus houdt de agenda in de gaten.

 • Praktijk 1: Intuitief leiderschap ~ Werken met de tuningfork

  By in Categorie, Cursussen / / 0 comments

  Leer praktisch en diepgaand jezelf energetisch te behandelen met de stemvorken. Je leert de juiste resonanties in te zetten van het lichaam, waardoor heling sneller en effectiever gaat. Deze cursus geeft meer inzicht over de chakra’s en de meridianen……..

  Lees meer
  Living Joy
 • Cursus Sounds for Peace & Nature (basis sjamanisme)

  By in Ceremonie & Inwijding, Cursussen / / 0 comments

  Sounds for Peace & Nature. Cursus basis sjamanisme.
  Hoe behoud jij je eigen ruimte in deze crazy world. Hoe krijg je meer inzicht en toegang tot het veld van heling.
  Je leert over je eigen medicijn. Leert stem, kristal klankschaal de drum en de bel in te zetten. Je bouwt een medicijnbundel op en gaat aan de slag met jouw helende kracht.Je leert beter en helderder te zien vanuit je heilige ruimte, en de elementen van de natuur voor jezelf nog beter in te zetten……

  Lees meer
  Living Joy
 • Medicine Voice 2019 (4 daagse zomer retreat)

  By in Categorie, Cursussen / / 0 comments

  Wegens een groot succes hebben we weer een medicine voice gepland in de zomer van 2019! Wil je meer diepgang in het werken met je stem? Wil je de kracht van energetisch heling leren in te zetten in het werken met je stem en klankschaal op de aura en chakra’s. En waar jouw mogelijkheden liggen? Dit is je kans deze zomercursus 4 dagen bij te wonen.

  Lees meer
  Living Joy
 • Op maat training sweatlodge

  By in Ceremonie & Inwijding, Cursussen / / 0 comments

  Een diepgaande persoonlijke transformerende zweethut, waarbij je ondergedompeld wordt in moeder aarde energie. Met gerichte intentie en focus om spiritueel te ontwikkelen. Afgestemd op jou….

  Lees meer
  Living Joy