Spiritueel groeien

Je voelt dat er meer is in jou en wil anderen helpen. Je voelt de behoefte om te veranderen en alles uit je leven te halen, jij wilt spiritueel groeien! Je bent sensitief en voelt meer aan dan de gemiddelde mens. Maar je bent soms nog verward, of je zit vol. Kan je niet goed kiezen. Weet je niet waar je moet beginnen en word daar gek van. En je weet niet zo goed hoe. Hoe dan? Welke stappen moet ik maken? Hoe maak ik contact met mijzelf? Hoe blijf ik bij mijzelf? Je wilt mensen helpen en wilt je intuïtief ontwikkelen. Het wordt tijd dat jij je vleugels gaat uitslaan en gaat LEVEN, zoals een rups ontpopt tot een vlinder.

Ik ga aan de slag met jou en deel mijn kennis met jou!
We gaan energetisch werken in je aura, chakra’s meridianen en drukpunten. We pakken de diepere lagen, die voor blijvende verandering zorgen. Zowel aan de voorkant van je lichaam en de achterkant, de ruggenwervels die verbindingen hebben met de chakra’s en organen wordt d.m.v. klank en massage de in balans gebracht. Je immuunsysteem versterkt, waardoor jij je steviger voelt staan, meer energie krijgt om te kunnen veranderen. Want verandering kost energie! Alleen het is dat wel blijvend!

 

Je maakt je lichaam vrij van schadelijke
invloeden van buiten af

Je gaat ontgiften, zodat je van binnen kunt helen en lekkerder in je vel te zitten. Dat is heel belangrijk om spiritueel te groeien, want hoe meer jij afgestemd bent op jouw zelf en jouw natuur, hoe helder je wordt. Je kan betere keuzes maken. Je durft de straat op, je bent blijer met jezelf. Je laat je minder afleiden door wat er in je omgeving gebeurd. Daarnaast werken we samen aan je spiritueel bewustzijn.
Om helder te krijgen wat je wilt. Waar jouw hart en waar jouw passie ligt.
Je zet hierin tools die ik jou kan leren om de stappen te zetten naar jezelf om je sterker te voelen stappen te maken om je werk te veranderen, of om je relatie te veranderen, of om de studie te doen die je altijd zo graag wilde doen.

Veilig spiritueel groeien & groeispurten.

Bij spiritueel groeien hoort groeispurten. Een enorme flow die jouw vooruit stuwt, maar je kan ook stagnatie ervaren. Deze stagnatie momenten zijn de aardings momenten, waarin inzicht en wijsheid land. Dit vinden de meeste mensen het moeilijkste van groeien, want als mens willen we ons altijd fijn en goed voelen, maar gaan vaak ook weg bij de dieper liggende gevoelens.

Je gaat hierin zeker met jezelf aan de gang en ik ben jouw klankbord. Zodat je terecht kan met je vragen.
Zodat je voorbij je angsten gaat, en gaat ontdekken in een grote wereld. Maar dan in veiligheid.

Door mijn heldere gaves weet ik met je mee te kijken en je te sturen waar nodig, en waar jij klaar voor bent.

We nemen daarin je leerpunten mee, waar je aan mag werken.
Deze consulten zijn daarom ook op maat afgestemd. Dat betekent dat ik kan afwijken van de beneden genoemde structuur.

WANT…..JIJ bent UNIEK.
De behandelingen zijn daarmee UNIEK.

Deze consulten behoren tot de BTW vrije consulten, en kunnen worden vergoed door uw ziektekosten verzekeraar. Kijk op VVET voor meer informatie

[sf_button colour=”accent” type=”standard” size=”standard” link=”/contact” target=”_self” icon=”” dropshadow=”no” rounded=”no” extraclass=””]Ja, ik maak graag een afspraak[/sf_button]