བདེ་སྐྱིད་འཚོ་བ།

De sweatlodge (Zweethut)

Het is mogelijk om voor jou een op maat afgestemd ceremonie zweethut te doen bij LivingJoy. Alleen, met je kind of met je partner. Er kunnen hiervoor verschillende redenen voor zijn. De klanken van de trommel en het zweten helpt je om op diepere lagen van jezelf te komen. Je reinigt je lichaam, je geest en verbind je met alle natuur elementen van de aarde.
De zweethut heeft een zeer transformerende kracht, heldert je geest op.
Dit is een ware cadeau aan iemand of jezelf.

Je kunt de zweethut doen,

– Persoonlijke Transformatie/ wil je iets leren?
– Relatie versterken verbinding (2 personen)
– Menstruatie, zwangerschap, Overgang, en vrouwelijke thema’s.
– Doorbreken en inzicht in oude patronen, inzicht in levens keuzes   en Spirituele ontwikkeling.
– Band versterken met je kind/baby

De zweethut is een heilige ceremonie en vraagt van je om dicht bij jezelf te komen, daardoor ervaar je een sterk helend effect.  Je lichaam gooit alle afvalstoffen eruit, waardoor je lichaam en bewustzijn een reset kunt ervaren. Daarnaast helpt Brenda je te focussen op dat geen wat jij komt loslaten en jezelf weer komt toe eigenen.

De zweethut is een helend reinigings ceremonie die in verschillende culturen gebruikt wordt. De Hammam bij de Grieken is een voorbeeld hiervan. Wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Het zweten en de warmte zorgen voor een reinigend effect, spirituele inzichten

De ceremonie begint vanaf dat je binnen komt. Je krijgt de tijd om te aclimatiseren en een kop thee te drinken. Daarna begin je met de voorbereidingen voor jouw/jullie ceremonie onder leiding van Brenda Wielders. Zij coacht en begeleid jou op fysiek en energetisch niveau naar inzicht met het Thema waarvoor jij gekomen bent.

Werkzaamheden als hout bij elkaar leggen, dekens over de hut etc. doe je ook zelf. Het leert je de waarde van ceremonie en in te zien dat elke handeling in verbinding met jezelf staat. Wanneer alles gedaan is begint de steenceremonie waarin jij de intenties inblaast. Deze Stenen worden heet gemaakt door het vuur. Het vuur staat voor de schepper/mannelijke en de zweethut voor de baarmoeder/schildpad. De energetische verbinding tussen deze twee en de intenties in de stenen die jouw voorouders vertegenwoordigen zorgen voor een sterk helend effect binnen in de lodge. Tijdens dat de stenen heet worden maak jij jouw gebeden in vorm van gebedzakjes waarin je Tabak en gebeden verwerkt.

Je gaat de hut in, met een omslagdoek. Je bent vrij deze tijdens te ceremonie om te laten.

Na de ceremonie nuttig je jouw maaltijd en help je mee om de zweethut plek weer op te ruimen.

Tijden (houd er rekening mee dat het uit kan lopen)
10 tot 18u
16 tot 22u

[sf_button colour=”accent” type=”standard” size=”standard” link=”/contact” target=”_self” icon=”” dropshadow=”no” rounded=”no” extraclass=””]Ja, ik wil graag meer info over personal zweethut[/sf_button]